Prietenii lui Jandarm au aruncat cu pietre în jandarmi


În baza autorizațiilor emise de Judecătoria Onești, polițiștii şi jandarmii au efectuat cinci percheziții domiciliare în satul Rădeana. La sediul Poliţiei au fost conduși în vederea cercetărilor S. Jandarm (19 ani), S. Dănuț (27 ani) și S. Andrei (22 ani), suspectați de furturi din locuințe.

O parte din cetățenii adunați în zonă au devenit agresivi și au aruncat cu pietre în forțele de ordine, acțiune în urma căreia trei jandarmi au suferit leziuni ușoare și au primit îngrijri medicale, fără a fi necesară internarea lor.

Pentru restabilirea ordinii și pentru prevenirea altor manifestări violente, după efectuarea somațiilor legale, efectivele de jandarmi și polițiștii au folosit pulverizatoare de gaze, iar un polițist a executat, după efectuarea somațiilor legale, trei focuri în plan vertical, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

A fost restabilită ordinea publică și nu s-au înregistrat victime în rândul cetățenilor adunați în zonă. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii i-au identificat pe S. Franț, de 55 de ani și pe S. Maria, de 46 de ani, localnici, inițiatorii acțiunilor agresive.

S-a luat măsura informării Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești, în vederea cercetărilor și luării măsurilor legale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, a completat Narcisa Butnaru.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.