Poliţiştii despart bătăuşii

Mai multe situaţii în care unele persoane înţeleg să îşi facă singuri dreptate au fost rezolvate cu succes de poliţişti. Aceştia au intervenit operativ, după consumarea faptelor. „Pe data de 19.03.2012, în jurul orei 11.30, Secţia 1 Poliţie Rurală Bacău a fost sesizată de către Vasile D., de 42 de ani, din Bacău, despre faptul că în seara zilei de 17.03.2012, fiul său P. D., de 17 ani, în timp ce se afla în faţa unui magazin din comuna Letea Veche, a fost lovit de către o persoană de sex masculin, pe nume Ionel”, a explicat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

„Indiciul preţios” le-a oferit poliţiştilor ocazia să rezolve cu succes cazul: „În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că cel în cauză este Ionel G., de 29 de ani, din comuna Filipeni. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Bacău, pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internată. În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând ca în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare tânărului de 17 ani pentru vindecare, să se facă încadrarea juridică a faptei” a menţionat reprezentantul IPJ.

O situaţie asemănătore s-a înregistrat pe 19.03.2012, în jurul orei 22.45, când Poliția Municipiului Moinești a fost sesizată de Eugen S., de 44 de ani, din comuna Pîrjol despre faptul că a fost agresat de  Mihai L.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică care a stabilit faptul că în timp ce Eugen S. se deplasa către domiciliu, s-a întâlnit cu Mihai L., de 34 de ani, din aceeași localitate și pe fondul unui conflict mai vechi, acesta din urmă i-a aplicat mai multe lovituri în zona feţei.

Victima a refuzat să fie transportată la Spitalul Moineşti. Faţă de Mihai L. s-a luat măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 200 lei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

De  asemenea, la data de 19.03.2012, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Bacău au fost sesizați de reprezentanții Spitalului Județean Bacău despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat o persoană de sex masculin care prezintă urme de agresiune.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică care a stabilit că cel în cauză se numește Vasile B., de 30 de ani, din comuna Sarata. Acesta a declarat că în jurul orei 21.30, în timp ce desfăşura activități gospodărești în curtea locuinței sale, a fost chemat la poartă de Nicolae S., de 28 de ani, din aceeași localitate, care l-a lovit cu un corp contondent.

Victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale și a rămas internat la Spitalul Județean Bacău.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.