Polițiștii cercetează împrejurările producerii unui accident rutier care a avut loc în orașul Bacău

Ieri, în jurul orei 23.30, în urma unui apel prin S.N.U.A.U. 112, polițiștii rutieri din Bacău s-au deplasat pe strada Bicaz, la locul producerii unui accident rutier.

În urma primelor verificări, polițiștii au stabilit faptul că un localnic de 27 de ani, în timp ce se deplasa pe bicicletă, pe fondul consumului de alcool, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă.

În urma accidentului, biciclistul a fost rănit uşor. Cercetărilor continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţia rutieră le reamintește bicicliştilor:

Respectați cu stricteţe regulile de circulaţie, atât pentru siguranţa dumneavoastră, cât şi a celorlalți participanţi la trafic. Echipați-vă corespunzător bicicleta!

Nu vă deplasați cu bicicleta dacă vă aflați sub influenţa alcoolului, a substanţelor stupefiante sau a medicamentelor cu efecte similare acestora.

Nu transportați și nu trageți obiecte care, prin volumul ori greutatea lor, stânjenesc sau periclitează conducerea bicicletei ori circulaţia celorlalți participanţi la trafic.

Semnalizați din timp şi vizibil orice schimbare a direcţiei de deplasare.

Manifestați atenţie sporită în zona intersecţiilor. Este necesar să opriți la colţul străzilor pentru a vă asigura că puteți continua deplasarea în condiţii de siguranţă.

Concentraţi-vă permanent asupra traficului. Nu ascultaţi muzică şi nu vorbiţi la telefonul mobil în timp ce vă deplasaţi cu bicicleta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.