O femeie accidentată și un cuțit în cauciucuri pe Str. Mioriței din Bacău

cauciucIeri, 27 februarie, a fost o zi plină pe Strada Mioriței din municipiul Bacău. Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi, în jurul orei 23.30, despre faptul că s-a produs un accident de circulaţie, în urma căruia o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale. Tot ieri, în jurul orelor 13, unei mașini parcate pe str. Mioriței i-au fost tăiate cauciucurile.

În cazul accidentuui cu victimă, poliţiştii au constatat că un bărbat de 24 de ani, din localitate, în timp ce conducea un microbuz, a surprins şi accidentat o persoană de sex feminin, de 27 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii în fugă şi prin loc nepermis.

După impact, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău, unde a primit îngrijiri medicale.
În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ pentru conducătorul auto şi de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru tânăra de 27 de ani.


Poliţiştii Secţiei 2 de Poliţie au fost sesizaţi de către o persoană de sex masculin, din Bacău, la data de 27 februarie a.c., în jurul orei 13.00, despre faptul că persoane necunoscute i-au tăiat cauciucurile de la autoturismul pe care-l deţine, care era parcat pe strada Mioriţei din municipiu. La faţa locului, poliţiştii au constatat că anvelopele autoturismului sunt înţepate pe o lăţime de aproximativ 2 cm.

În urma cercetărilor, poliţiştii l-au depistat pe cel în cauză, un bărbat de 27 de ani, din Bacău, care şi-a recunoscut fapta. Prejudiciul creat este în valoare de aproximativ 700 de lei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.