Ai nevoie de o piesa de aluminiu? Afla unde poti gasi o turnatorie

Aluminiul este cel mai utilizat metal, dupa fier. Fiind un bun conducator electric si termic, aluminiul este intrebuintat la fabricarea a numeroase produse – de la piese pentru masini si avioane, pana in constructii. Ca sa va faceti o idee despre improtanta acestui metal, productia mondiala de aluminiu a fost in anul 2010 de nu mai putin de 40,4 milioane de tone.

Ce ar trebui sa faceti in cazul in care aveti nevoie de o piesa din aluminiu?

Va puteti incerca incerca norocul pe la diversele magazine specializate, insa daca aveti nevoie de un numar mai mare de piese, sau pur si simplu, produsele de care aveti nevoie pot fi efectuate doar la comanda, cel mai bine e sa va adresati direct la o turnatorie de aluminiu. Trebui sa aveti mare grija aici, fiindca sunt foarte multe turnatorii in tara iar preturile, precum si calitatea, difera de la una la alta.

Cum puteti sti ca turnatoria de aluminiu pe care ati ales-o e una serioasa?

Un prim pas in acest proces orientativ il reprezinta imaginea turnatoriei respective. In primul rand ar trebui sa verificati daca cei cu care veti colabora stiu sa se promoveze. Astfel, ar fi bine sa-i cautati pe internet si sa observati daca au un site personal. In cazul in care le-ai gasit site-ul, este indicat ca mai intai sa studiati cu atentie portofoliul lor. Si astfel, in functie de comenzile lor, veti sti daca sunt de incredere. O astfel de firma, cu un portofoliu bine pus la punct este si Misan.

Profesionalismul inainte de toate

Asa cum aratat mai sus, internetul poate fi o modalitate foarte buna de a alege o turnatorie serioasa. Nu doar ca aveti ocazia sa accesati siteul lor personal, dar puteti intra si pe anumite forumuri de profil si a intrebi daca firma respective este de incredere. Astfel, ar trebui sa luati in considerare si parerea clientilor mai vechi si sa-i intrebati daca isi respecta termenele limita, daca sunt de cuvant, etc. Aceste aspecte sunt foarte importante, fiindca daca o firma nu este formata din profesionisti atunci cu siguranta va dezamagi.

Ganditi-va si la costuri sau la raportul calitate / pret

O turnatorie de aluminiu poate livra produse de calitate, dar in acelasi timp poate practica si niste preturi extreme de exagerate. Astfel, inainte sa va alegeti turnatoria cu care veti colabora, este indicat sa analizati daca raportul calitate / pret este unul avantajos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.