PESTE 80.000 DE ȚIGARETE CONFISCATE DE POLIȚIȘTII ÎN COMUNA NICOLAE BALCESCU

Polițiștii din Bacău au confiscat peste 80.000 de țigarete de contrabandă de la un bărbat de 26 de ani, depistat la volanul unui autoturism care se deplasa pe raza localității Nicolae Bălcescu. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii au depistat un bărbat de 26 de ani, din județul Botoșani, care se afla la volanul unui autoturism, pe raza localității Nicolae Bălcescu.

Din verificările polițiștilor a rezultat că sub podeaua mașinii se afla cantitatea de 87.620 țigarete, fără timbre de acciză corespunzătoare.

Țigaretele, în valoare totală de 52.000 de lei și autoturismul, în valoare de 3000 euro, au fost ridicate în vederea confiscării.

Față de tânărul de 26 de ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.