Peste 200 de amenzi date de poliţişti într-o singură zi

Peste 50 de polițiști de la Rutieră au fost prezenţi pe 9 aprilie pe străzile din municipiul Bacău, context în care au fost date 206 amenzi în valoare totală de aproape 30.000 de lei.

În cadrul activităților desfășurate polițiștii au reținut cinci permise de conducere, dintre care patru pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea străzilor și unul pentru depășire neregulamentară și au retras 15 certificate de înmatriculare.

Totodată polițiștii au aplicat 206 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 29250 lei și au constatat o infracțiune.

EXEMPLE:

Un tînăr de 18 ani din Bacău a condus un autoturism pe strada Energiei, în timp ce avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Celui în cauză i s-a intocmit dosar penal.

Unui bărbat de 34 de ani din Buhuși i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării după ce polițiștii au constatat că acesta nu a acordat prioritate de trecere pietonilor care traversau regulamentar strada Energiei din Bacău.

Față de 64 de pietoni s-a luat măsura sancționării contravenționale. Aceștia au fost depistați în timp ce traversau neregulamentar diferite artere rutiere ale municipiului Bacău.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.