Persoane disparute

Poliţia staţiunii Tîrgu Ocna a fost sesizată de G. Carmen despre faptul că minora ASOFIEI MIHAELA, de 15 ani, din Tg Ocna, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 28.11.2009 şi nu a mai revenit.

Minora a mai plecat de la domiciliu şi în luna februarie 2009 fiind găsită de organele de poliţie şi încredinţată mamei.
Semnalmente: înălţime: 1,60 – 1,65 m, greutate 40 – 45 kg, ochi verzi, păr şaten închis, drept, tuns scurt, faţa ovală.

La data plecării de la domiciliu minora era îmbrăcată cu un pantaloni blue-jeans culoare albastră, hanorac culoare mov, încălţată cu adidaşi albi mărimea 37.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Catrina M., de 42 de ani, a sesizat la data de 02.12.2009 Poliţia Municipiului Moineşti despre faptul că fiica sa Muscă Ana-Mădălina, de 14 ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu la data de 27.11.2009 şi nu a mai revenit.

Din verificări s-a stabilit că în ziua de 27.11.2009, în jurul orei 07,30, minora a plecat cu microbuzul din comuna Asău, motivând că pleacă la şcoală, s-a întâlnit cu B. Ionuţ, de 23 ani, din comuna Agăş şi împreună, de comun acord, au plecat în municipiul Satu-Mare, la o rudă a tânărului.

În perioada 27.11.2009-01.12.2009 minora a fost contactată pe telefonul mobil de părinţii şi sora sa. Minora a confirmat că se află în municipiul Satu-Mare împreună cu B. Ionuţ, dar a refuzat să comunice locaţia.
Semnalmente: – 1,60 m, 65 kg., constituţie robustă, păr şaten, drept, tuns scurt, ochi căprui, faţa rotundă, fără semne particulare.
La data plecării de la domiciliu purta un pantalon blue-jeans bleumarin, un palton alb şi era încălţată cu pantofi sport negri.
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.