Orice femeie ar trebuii sa aibă în garderoba ei cel puțin două rochii de seară. Iată de ce!

O rochie este cel mai simplu, feminin si lejer articol pe care o femeie il poate detine. In plus, daca este bine aleasa, poate sa fie un element de vestimentatie sexy. Dar asta nu inseamna ca va fi si simplu de cumparat sau de purtat, pentru ca in functie de eveniment exista tot felul de reguli si de norme care ar trebui sa fie respectate.

Una dintre stilurile de rochii pe care orice femeie ar trebui sa le detina este cel de seara. Acestea sunt confortabile si arata bine, dar exista atat de multe stiluri, incat nu fiecare dintre ele se potrivesc la fel de bine in orice situatie. Unele pot fi casual, altele formale, in timp ce unele isi fac loc intre aceste categorii.

bacaul_rochii de seara

Modelele de rochii de seara lungi sunt cel mai dificil de ales, pentru ca tematica evenimentelor la care partici poate fi extrem de diversa. Asadar, unele vor cere de la tine o tinuta mai formala, in timp ce la altele poti fi un pic mai extravagante. In principal, exista cinci sau sase mari tipuri de rochii de seara si dintre acestea vor fi facute alegerile. Modele principale de rochii de seara dintre care poti alege sunt cele cu bretele sau fara, cu o maneca sau cu doua maneci pana deasupra cotului. Mai sunt insa si altele, precum cele prinse dupa gat sau cele care mai vin cu o piesa, spre exemplu un bolero. In functie de eveniment poti alege modele mai mai multate sau mai largi, mai decoltate sau cu spatele gol. Eleganta este insa pe primul loc si acesta ar trebui sa fie primul lucru de care sa tii cont.

Rochii de zi, o alegerea la fel de importanta

In primul rand, o rochie de zi, scurta sau lunga, ar trebui sa fie ceva mai ieftina, tocmai pentru ca nu va fi purtata la niste evenimente speciale. Apoi, nu strica sa fie mai lejera. Daca un model de seara poate sa fie si mulat, o rochie pe care o vei purta in oras sau la cumparaturi trebui sa iti lase libertate de miscare si sa fie extrem de confortabila.

Cat despre modele, acestea sunt cam aceleasi, cu mici diferente de stil. Diferite sunt insa culorile. Daca aceste rochii de seara lungi ar trebui sa fie monocrome si nu chiar in cele mai aprinse culori, in cazul uneia de zi te poti juca mai mult din punctul de vedere al cromaticii. Ele sunt insa si mai usor de asortat, putand sa fie purtate cu pantofi, sandale si mai nou chiar cu balerini sau tenisi converse, lucru care nu se poate spune si in cazul celor de seara.

In concluzie, aceste rochii de seara se aleg cu atentie si in special trebuie avut in vedere evenimentul pentru care se face asta. Nu este greu si nu trebuie sa fie nici scump, caci magazinele reale sau online cu rochii lungi, de zi sau de seara, sunt destule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.