Blue Air reintroduce zborurile Bacau – Torino

Blue Air reintroduce in orarul de vara, destinatia Bacau – Torino Cuneo!

Incepand cu 19 mai 2008 pana la finalul orarului de vara (25 octombrie 2008), bacauanii se pot bucura din nou de reintroducerea cursei Bacau – Torino si retur.

Putemi calatori din Bacau catre Torino Cuneo (Levaldigi) si retur in fiecare marti, vineri si sambata. Putem cumpara bilete de avion incepand de luni, 7 aprilie 2008, la preturi incepand de la 1 euro*/ segment + taxe.

Orarul de zbor va fi urmatorul:

Marti si Vineri
15:00 Bacau – 16:30 Torino Cuneo (Levaldigi)
10:45 Torino Cuneo (Levaldigi) – 14:15 Bacau

Sambata
16:30 Bacau – 18:00 Torino Cuneo (Levaldigi)
12:15 Torino Cuneo (Levaldigi) – 15:45 Bacau

Vezi orarul zborurilor din Bacau

3 comentarii la „Blue Air reintroduce zborurile Bacau – Torino

 • duminică, 20-04-08 la 12:29
  Permalink

  Dar Barcelona -Bacau nu poate intra in programul de vara,s-au nu va puteti pune la punct treburile, asa cum prevede legile internationale.

  Răspunde
 • luni, 30-06-08 la 20:40
  Permalink

  Buna seara.Doresc sa-mi exprim si eu parearea despre zborurile efectuate de compania blueair.Mi se pare exceptional ca aceasta companie efectueaza zboruri Spania-Romania din ce in ce mai mult in diferite orase ale tarii, facilitand mult ajungerea cat mai apropiata a destinatiei calatorilor.Se poate calatori pe ruta Barcelona-Bucuresti,respectiv Arad si Sibiu.Dar in Moldova?Eu sunt din Bacau,si dupa cum puteti observa nu-mi ramane alta alternativa decat sa calatoresc pe una din rutele precizate mai sus.Rute care nu sunt practice pentru multi romani (si nu numai )care vin din Spania si care sunt din aceasi zona ca si mine sau Suceava,Botosani,Iasi,Roman,etc. ,avand in vedere distanta,timpul de sosire,etc.In concluzie, si nu cred ca vorbesc doar in numele meu:VA ROG INTRODUCE-TI UN ZBOR BARCELONA-BACAU SAU BARCELONA-IASI.Multumesc.

  Răspunde
 • luni, 22-06-09 la 12:15
  Permalink

  rog cu disperare in numele multor romani din spania puneti-ne la dispozitie zboruri ieftine pe ruta barcelona-bacau s-au mai bine barcelona reus-bacau. asa putem calatori mai des cu compania dumneavoastra.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.