Oferte pentru distracție pentru un buget redus

După un an 2022 destul de complicat din multe privințe, adevărul este că nu știm la ce să ne așteptăm pentru anul 2023. Cei mai mulți economiști avertizează că ar putea urma o perioadă tulbure, cu multe provocări, dar și oportunități.

Cert este că multe companii caută să acționeze prudent, nu întâmplător chiar și unele dintre cele mai cunoscute corporații americane din domeniul tehnologiei digitale au anunțat valuri de restructurări, pentru reducerea cheltuielilor.

La nivel individual, cum putem aborda 2023 pentru a ne asuma cât mai puține riscuri? Nu trebuie să evităm distracția, dar este bine să abordăm plăcerile vieții cât mai responsabil. Dacă fondurile personale nu sunt foarte generoase, atunci am putea să căutăm idei de distracție cu bugete cât mai mici, însă fără compromis cu privire la calitatea timpului liber. Tulburări economice vor fi mereu, inflația crește și scade, timpul trece și este important să ne bucurăm de fiecare clipă.

Iată mai jos câteva ponturi cu privire la distracție din plin, cu buget redus, în 2023:

Caută platforme web cu bilete de avion ieftine

Conform datelor disponibile la finalul anului trecut, biletele de avion s-au scumpit în 2022 cu aproximativ 30%. Aprecierea dolarului, inflația și criza din energie sunt principalele cauze pentru care putem plăti mai mult și cu sute de euro pentru bilete către destinații exotice în anul 2023.

Cu toate acestea, există soluții prin care putem achiziționa bilete de avion neașteptat de ieftine. Ideal este să poți rezerva cât mai din timp și să ai o oarecare flexibilitate în alegerea datelor de călătorie, poate chiar a destinațiilor de vacanță.

Poți folosi platforme web specializate în compararea de variante de zbor la prețuri cât mai mici. De asemenea, există și website-uri cu informații pentru „vânătorii” de oferte extrem de avantajoase la bilete de avion, disponibile pe termen scurt. Dealuri de acest fel pot fi identificate de exemplu pe Fly4Free, Flynous sau Holiday Pirates.

Chilipiruri la cazare

Similar cu ofertele de bilete de avion, există mereu variante ieftine de cazare, în țară sau pentru vacanțele din străinătate. Trebuie doar să cauți cu atenție, atât pe marile portaluri de rezervări online cazare, cât și pe blog-uri specializate și în social media, direct la reprezentanții de hoteluri și pensiuni.

Pachetele turistice pot fi foarte avantajoase și, cel mai bine este să îți planifici vacanțele în afara week-end-urilor, când unitățile de cazare sunt mult mai puțin aglomerate.

Bilete la festivaluri și evenimente cumpărate din timp

Vrei să nu lipsești în 2023 de la cele mai importante concerte, festivaluri de muzică și evenimente culturale? Cumpără bilete și abonamente în avans și vei avea parte de tarife minime. Trebuie doar să îți poți face planurile din timp, să ai un program predictibil.

Petreceri acasă sau la prieteni

Cu băuturi din hipermarket sau comandate online, cu mâncare preparată de fiecare, se pot organiza super petreceri acasă sau la prieteni. Mergi mai rar în cluburi și mai des la astfel de party-uri cu un cost foarte, foarte avantajos!

Promoții și oferte speciale la cazinouri licențiate

Dacă vrei să verifici, din când în când, cum stai cu norocul, ar fi bine să știi că o parte din cazinourile online licențiate rulează și oferte de bun venit fără depunere – deci nu va trebui să efectuezi nicio depunere pentru a testa o parte dintre produse. O astfel de ofertă poți accesa la NetBet – primul operator licențiat ONJN în România. Tot acolo, în secțiunea pacanele NetBet vei descoperi peste 2.000 de jocuri de la cei mai buni provideri, disponibile atât cu mize reale, cât și virtuale.

Transport cu servicii de car sharing

Împarte costurile de transport, indiferent dacă ai sau nu mașină personală. Fie că ești șofer, fie că ești pasager, poți folosi servicii precum Bla Bla Car și alte aplicații și grupuri online pentru car sharing. Poți vorbi de asemenea cu prietenii, organizând împreună unele călătorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.