Nu vă lăsați amăgiți de orice proiect de casă – descoperiți ofertele Smart Home Concept

Pentru unii un vis măreț, pentru alții chiar singura realitate pe care și-o doresc cunoscută, a locui la casă vine desigur cu avantaje multiple. Vorbim despre spațiu generos, de intimitate, mai mult decât am avea parte locuind într-un apartament. Însă până la visul acesta împlinit este cale lungă, mai ales dacă nu alegeți casa gata construită.

Toată lumea știe cât de important este proiectul în toată această ecuație. Fie că vă doriți un proiect casa cu mansarda si garaj sau cel de casă tip duplex, la fel de important este să colaborați cu o firmă competentă și cu o echipa care știe ce face. De la birocrația specifică acestui domeniu și până la modificările făcute la un proiect, veți găsi că este mai avantajos să colaborați cu Smart Home Concept.

Portofoliu de case pentru toate gusturile

La capitolul proiectare case cei de la Smart Home Concept vin cu oferte diverse. Tipurile de proiecte sunt dintre cele mai variate, astfel încât veți găsi aici opțiuni ce corespund cu suprafața deținută. Mai ales în ultimii ani tendința este de a alege varianta de casă, chiar dacă aceasta este construită pe o suprafață modestă.

Dacă alegerea va fi cea de proiect cumpărat de aici, modificările pot fi solicitate de la aceeași echipă și, surpriză, acestea nu vor costa nimic în plus. Orice proiect poate fi astfel modificat după preferințe, fie că vorbim despre dorința viitorilor proprietari de a avea beci, subsol, o altfel de compartimentare sau o terasă exterioară. Doar că trebuie să respectați aceeași suprafață construită, așa cum a fost ales și specificat de la bun început.

Faceți achiziția de proiect sau de casă în fază de construire

Dacă veți avea curiozitatea de a descoperi pagina oficială a celor de la Smart Home Concept veți găsi că lista de servicii disponibile aici este una vastă. Și un atu este că vă este permisă, cu flexibilitate, să alegeți varianta care vă convine: doar proiectul, proiectul și casă construită în diferitele sale stadii.

Prețurile de achiziție diferă în funcție de aceste aspecte. Veți avea însă astfel șansa de a cumpăra varianta care se pretează bugetului la momentul respectiv. Nu vă condiționează nimeni să alegeți pe cont propriu o firmă de constructori. Proiectul are preț de asemenea diferit, în funcție de ceea ce include, fie că are doar DTAC sau și Pth.

Tipuri de case foarte căutate

Pentru că sunt destul de multe cheltuieli la mijloc și uneori nici suprafața deținută nu este una generoasă, tot mai mulți se orientează nu înspre casele mari, cât spre cele mici, mai compacte și practice și la capitolul construire. În catalogul celor de la Smart Home Concept veți găsi proiecte de case nu cu etaj, cu mansardă, cu până la 5 dormitoare, în funcție de suprafață, între 90 mp și până la 160 mp.

Descoperiți aici case pentru toate preferințele, de la cele cu etaj la cele pe un singur nivel.

Contact:

0728 407 562

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.