Magicianul Augustin, premiat

Magicianul Augustin, este cunoscut mai mult pentru festivalurile din Bacau pe care le prezinta decat pentru spectacolele de iluzionism. Acest lucru se intampla si pentru ca iluzionismul este o arta pe care a imbratisat-o de abia acum un an. Ca magician, Augustin Mihaila este invitat mai mult la petreceri private dar si in Mall-urile proaspat deschise in Bacau.

De altfel, numarul de magie premiat a putut fi vazut si de bacauanii adunati in centrul municipiului in noaptea de revelion (vezi video).

Zilele acestea, in Bucuresti, Asociatia Magicienilor si Iluzionistilor din Romania (AMIR) a sustinut un colocviu despre arta iluzionismului. In cadrul evenimentului s-a initiat si un concurs intre membrii asociatiei. Cu un numar de comedy-magic, Magicianul Augustin s-a clasat pe locul trei, fiind astfel unicul iluzionist din zona Moldovei care primeste un premiu din partea AMIR. In juriu au fost nume celebre ale artei iluzionismului din Romania: ROTHINI, STOLINI, RUSSINI, ROBERTINO, TITUS CRISTIAN si Dan Bucfing, presedintele AMIR.

“In luna mai 2009 se va tine un congres al iluzionistilor la care vor fi invitate si vedete ale artei iluzionismului din strainatate. Acolo se va tine un concurs, pentru care am inceput deja sa ma pregatesc. Va pot spune doar ca vreau sa prezint la acest concurs ceva foarte comic dar si spectaculos in acelasi timp. “

Video cu numarul comic de magie „Aruncarea cutitului” prezentat de revelion la Bacau

3 comentarii la „Magicianul Augustin, premiat

 • duminică, 19-04-09 la 18:08
  Permalink

  esti tare mie miai facut trucul cu cartea sunt de la bacau vladde la colegiul national pedagogic stefan cel mare

  Răspunde
 • luni, 10-08-09 la 12:08
  Permalink

  mie imi place de magicianul augustin si de sotia sa cate a cantat la traian a fost superb magicianul augustin a facut multe gluma si la toti copii leau placut a fost cel mai frumos an de sarbatoarea revederii in comuna traian judetul bacau pe data de 9.08.2009

  Răspunde
 • joi, 03-12-09 la 18:53
  Permalink

  acest magician e superb la anu sar putea sal cem la o zi onomastica e superb.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.