Magazinul miniMAX Bacau

Magazinul a fost inchis.

Reteaua de magazine de tip discount miniMAX a deschis astazi, 28 octombrie 2009, un nou magazin in municipiul Bacau. Magazinul cu numarul 30 al retelei se afla situat la subsolul magazinului Luceafarul.

Magazinul functioneaza in sistem de autoservire, cu 4 case de marcat. Oferta de produse cuprinde 1.700 de articole, ca fructe si legume, carne proaspata, mezeluri, produse lactate, produse congelate, alimente de baza, bauturi, tutun, spirtoase, cosmetice si detergenti, produse de uz casnic, precum si articole nealimentare.

Vezi oferta miniMAx de saptamana asta (format .pdf)

Faptul ca Minimax atinge un numar de 30 de magazine reprezinta dovada ca si un start-up fara afiliere internationala are potentialul dezvoltarii in baza unui concept unitar pe o piata atat de competitiva cum este cea a retail-ului romanesc”, a declarat Rainer Exel, director general sl actionar in cadrul lantului de magazine miniMAX.

Rainer Exel este omul care a adus acest concept in Romania, in 2001, ca sef al XXL Mega Discount, parte a grupului german Rewe. In 2004, a plecat din cadrul grupului Rewe pentru a infiinta Minimax, un lant de discountere prezent la nivel local.

Orar miniMAX
Luni – Sambata: 8 – 20

Contact miniMAX
SC miniMAX DISCOUNT SRL
Ithaca 200A – Mercury Logistic Park

Adresa: Autostrada Bucuresti-Pitesti km 22, Comuna Bolintin Deal, Jud. Giurgiu

Telefon: +40 372 137 099
Fax: 021-529 66 70, +40 372 137 034
E-mail:
Contact general, oferte: office@minimaxdiscount.ro
Imobiliare, terenuri: expansiune@minimaxdiscount.ro
Resurse umane, angajari: cv@minimaxdiscount.ro

Minimax

MiniMax a mai deschis magazine in Arad, Avrig, Buzau, Braila, Calan, Calarasi, Campulung Muscel, Cernavoda, Cisnadie, Hunedoara, Mangalia, Oltenita, Oravita, Pascani, Pucioasa, Ramnicu Sarat, Rasnov, Sinaia, Slatina (doua), Stefanesti, Targoviste, Titu, Turnu Magurele, Urziceni, Tulcea (doua), Vaslui, Vulcan si Victoria.

Despre miniMAX

SC miniMAX DISCOUNT S.R.L. este o tanara companie romaneasca infiintata in Bucuresti cu scopul dezvoltarii unei retele de magazine de tip discounter, de dimensiuni medii in orasele mai mici din Romania. Majoritatea consumatorilor romani nu are acces la facilitati comerciale moderne, deoarece marile concerne internationale nu intentioneaza sa isi amenajeze magazinele cu suprafete standard mari in orase cu populatie sub 200.000 de locuitori. De aceea, miniMAX DISCOUNT va construi magazine de tip discounter in orasele cu peste 30.000 de locuitori, pentru a le oferi acestora posibilitatea de a cumpara relaxati, rapid si avantajos.

Intreaga activitate a magazinelor este coordonata si gestionata de centrul logistic miniMAX DISCOUNT, amplasat pe o suprafata de 15.000 mp in Bucuresti. Aici au loc toate livrarile de marfa din tara, de unde flota de transport proprie miniMAX DISCOUNTdistribuie apoi zilnic necesarul fiecarui magazin. Tot aici sunt amplasate si birourile centrale, cu rol de reprezentare si punct de legatura intre filiale.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

One thought on “Magazinul miniMAX Bacau

  • sâmbătă, 28-11-09 la 15:28
    Permalink

    de ce nu aratati catalogul de net ca sa il vada toata lumea
    ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.