Macovei: Nu avem nevoie de cianuri la Rosia Montana. Ponta este las, ipocrit si iresponsabil

Ponta, premierul duplicitar si las, a tacut malc si a semnat otravirea cu cianuri a Rosiei Montana. Ponta nu a avut nici macar putinul curaj cat sa isi asume decizia printr-o hotarare de Guvern, semnata de el, si sa explice intregii tari de ce vrea ca cianurile sa otraveasca Rosia Montana.

Ponta a aprobat un proiect de lege – care permite folosirea cianurilor pentru exploatarea aurului de la Rosia Montana -, pe care l-a trimis in Parlament pentru a scapa de orice responsabilitate, pentru ca votul Parlamentului – ca organ colectiv – elimina posibilitatea tragerii la raspundere. Ponta este prea las ca sa isi asume singur o responsabilitate.

Aceasta este starea de normalitate a lui Victor Ponta – lipsa de raspundere. Mai mult chiar, intr-un registru pe care medicii specialisti l-ar caracteriza ca fiind al unui om bolnav psihic, Ponta declara senin ca a aprobat folosirea cianurilor in calitate de premier, dar ca va vota impotriva lor in calitate de deputat.

Cat mai trebuie sa induram ipocrizia si iresponsabilitatea lui Ponta? De luni de zile, Ponta si USL isi bat joc de noi toti.

Nu vreau ca Rosia Montana sa dispara otravita cu cianuri. Aurul poate fi extras si prin alte proceduri si cu mai multe beneficii pentru stat.

Asa cum presedintele Traian Basescu l-a intrebat astazi pe Ponta, intreaga societate romaneasca ar trebui sa-i puna aceeasi intrebare: “Ponta, cati bani ai luat pentru Rosia Montana?”.

Sursa: comunicat de presa Monica Macovei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.