Lucrări ale E On în municipiul Bacău

E.ON Gaz Distribuţie va realiza o serie de lucrări la sistemul de distribuţie a gazelor naturale din municipiul Bacău miercuri, 05 septembrie 2012.

Aceste lucrări sunt complexe şi vizează cuplarea unor conducte de medie presiune şi înlocuirea unor echipamente din sistemul de distribuţie.

„Nu excludem posibilitatea ca în cursul zilei de miercuri să fie înregistrată o presiune scăzută şi chiar întreruperea alimentării cu gaze naturale pentru o parte a consumatorilor din zonele: Bistriţa Lac, Cornişa, Milcov şi Centru. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, în condiţii normale, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 21.00. Compania noastră solicită consumatorilor să supravegheze cu atenţie modul de ardere a gazelor naturale în această perioadă, pentru a preîntâmpina eventuale incidente”, au declarat reprezentanţii E ON.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă),

sau

0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.