Linda Ecotil – Acoperișuri şi garduri peste așteptări [P]


Societatea Linda Ecotil a fost înființată în anul 2005 cu scopul de a oferi clienților produse metalice de calitate superioară la cel mai bun preț de pe piață. În domeniul produselor pentru acoperişuri, Linda Ecotil deţine locul 2 la nivel naţional ca volum de vânzări. Toate produsele sunt realizate în unitatea proprie de producţie a firmei din Suceava unde lucrează peste 100 de angajaţi. Compania deţine puncte proprii de vânzări în Suceava, Bacău, Iaşi, Roman, Botoşani şi Fălticeni şi are parteneriate în toată ţara cu o reţea de peste 200 de distribuitori independenţi.

Linda Ecotil este un furnizor serios de materiale pentru acoperișuri peste așteptări, materiale precum tabla tip țiglă metalică, tabla cutată pentru acoperiş sau garduri, accesorii acoperișuri și componente sistem pluvial, panouri sandwich, structuri metalice pentru hale și fațade arhitecturale.

La Linda Ecotil vei găsi țiglă metalică de calitate superioară şi accesibilă la preț, produsă local din materii prime de proveniență belgiană, franțuzească, italiană sau poloneză.

În vara anului trecut, pentru îmbunătățirea prezenței în piaţă și pentru o mai bună colaborare cu clienții, societatea a lansat magazinul online www.lindashop.ro în care se comercializează sisteme pentru acoperișuri și pentru garduri. Prin intermediul acestuia este mult mai ușor să ai acces la produsele companiei, la prețurile şi ofertele speciale, totul la doar un click distanță.

Dacă ești interesat de achiziționarea produselor prezente pe site poți comanda online ce te interesează sau poți suna la unul dintre numerele de telefon prezente în secțiunea Contact.

Din categoria sistemelor pentru acoperiș fac parte următoarele produse: tablă tip țiglă metalică, accesorii pentru acoperiș și sisteme de scurgere a apei pluviale. Oferta de tablă tip țiglă metalică este diversificată, produsul fiind disponibil în mai multe modele: Shimocco (NOU 2018), Evoque (NOU 2017), Romaiko, Ecotil, Grecata, T35, T55.

Din categoria sistemelor pentru garduri fac parte următoarele elemente: modele de tablă și accesorii garduri. Cum un gard are nevoie și de accesorii, din cadrul magazinului Linda Shop se pot achiziționa: ștacheți de gard, laterale neperforate, garduri tip jaluzele, stâlpi de gard cupru antic, șipcă omega cupru antic, coamă gard, temelie gard și laterale perforate.

Comenzile cu valoarea mai mare de 5000 de lei se transportă gratuit în limita a 100 km de la punctele de lucru ale companiei. Ca și metode de plată se acceptă plata cu cardul, transferul bancar sau plata ramburs.

Un alt brand ce face parte din firma Linda Ecotil este ARMURAwww.armura.euproducător de materiale de construcţii de calitate superioară la preţuri convenabile: plasă sudată pentru beton; plasă împletită pentru gard; panouri bordurate zincate de gard; şipcă metalică de gard Omega; stâlpi gard Star şi Clip; profile metalice pentru gips-carton; profile C şi Z pentru hale industriale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.