Lidl Autogară Bacău


Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea pe data de 12 septembrie a două magazine nou construite, reţeaua sa din România însumând în prezent 162 magazine.
Noile unităţi se deschid în Bacău, pe Str. Vadul Bistriţei nr. 15 (lângă Autogară) şi în Caracal, pe Str. 1 Decembrie 1918 nr. 74. Noul magazin din Bacău are o suprafață de vânzare de 1284 m² şi a oferit la nivel local 20 de locuri noi de muncă.

Lidl continuă concursul „3 minute de cumpărături gratuite”, devenit deja tradiţie la fiecare deschidere de magazin. Astfel, în săptămâna inaugurării, toţi clienţii care au un coş de cumpărături de minimum 100 lei au posibilitatea să se înscrie la concursul „3 minute de cumpărături gratuite”.

Norocosul câştigător intră în cursa contra cronometru de 3 minute, în urma căreia va pleca acasă de la Lidl Autogară cu tot ceea ce reuşeşte să pună în coş.

O altă surpriză pe care Lidl o pregăteşte cu ocazia inaugurării celor două magazine este campania „Lidl, cel mai bun vecin”.

În perioada 12-15 septembrie, clienţii cu vârsta de minimum 50 de ani care îşi fac cumpărăturile în cele două unităţi nou deschise vor putea beneficia de un serviciu special, oferit în exclusivitate de către Lidl. Reprezentanţi ai celor două magazine se vor afla la dispoziţia clienţilor, pentru a-i ajuta să-şi care sacoşele de cumpărături până la destinaţie.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național.

Lidl are în prezent mai mult de 3.000 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.