Lansare de întreprindere socială

Bacăuanii sunt așteptați miercuri, 30 decembrie, ora 14:00, la President Hotel să asiste la evenimentul de lansare a întreprinderii sociale etargonline.ro.

Acolo, ei vor avea ocazia să ia parte la conferința de lansare a întreprinderii, vor avea oportunitatea de a învăța pașii necesari înființării unei afaceri sociale și vor putea interacționa cu experți în domeniu la pauza de cafea și gustări. De asemenea, participanții vor putea discuta cu fondatorii proiectului despre oportunități de angajare. Intrarea la eveniment este liberă, iar masa, cafelele și materialele de conferință (pixuri, mape și carnețelele) sunt asigurare de organizatori.

etargonline.ro este un târg online, cu produse de calitate, făcute de români pentru români, gândit să conțină mii de variante din care utilizatorii să o aleagă pe cea mai potrivită pentru ei în momentul special pe care îl pregătesc.

Fiind o întreprindere socială, etargonline.ro are obligatia de a reinvesti 90% din profit in activitati sociale si de a angaja 50% din personal din randul grupurilor vulnerabile pe parcursul a 3 ani de la înființare.

Programul evenimentului va fi următorul:
Prezentare general proiect POSDRU
Prezentare Asociația Centru de Cercetare Pentru Dezvoltare Durabilă
Prezentare etargonline.ro
Panel de discuție între public și administratorii și angajații Etnic Butic

Titlul proiectului: “Măsuri active de dezvoltare zonală prin activități de producție industrială și formare/perfeționare profesională”.
Proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!
Axa prioritară nr. 6: “Promovarea incluziunii sociale”
Domeniul major de intervenție nr. 6.1: “Dezvoltarea economiei sociale”.
ID Proiect: POSDRU/173/6.1/S/146928
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.