Lansare de carte si expoziţie de produse naturiste

Dr. ing. Iuliana Barbu, în calitate de autor, va lansa vineri, 22 iulie 2011, la ora 11:00, cartea „SĂNĂTATE ŞI ARGINŢI prin folosirea şi cultivarea a 7 plante binecuvântate” în sala Teatrului Municipal George Bacovia Bacău.

Recenzia cărţii va fi făcută de binecunoscutul dr. farm. Ovidiu Bojor, membru al Academiei de Ştiinţe Medicale precum şi de dr.ing. Stoian Lucian, membru al Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice din România.

“Oricine poate fi interesat de aceasta carte pentru ca, cele 7 plante despre care am scris in ea reprezinta o trusa de prim ajutor pentru cazuri extreme ce poate fi folosita atit pentru prevenirea bolilor, cit si pentru tratarea lor. De asemenea, in partea finala a volumului, cei interesati vor gasi prezentate procedee de bioagricultura, secrete pentru ca produsele cultivate sa fie sanatoase”

De asemenea, în perioada 22 – 24 iulie, în Piaţa Tricolorului, va avea loc o expoziţie de produse naturiste intitulată „Sănătate din natură pentru toate vârstele”, organizat în parteneriat cu SC Farmacia Naturii Bacău.

Vor expune mai multe staţiuni de cercetare şi dezvoltare din ţară, precum şi societăţi de profil produse precum ceaiuri, suplimente nutritive, miere bio, uleiuri minerale, uleiuri presate la rece, produse cosmetice fără conservanţi şi compuşi chimici, medicamente etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.