K1 pe stradă în Buhuşi şi Brusturoasa

Poliţiştii din Brusturoasa au fost anunţaţi pe 20.02.2012, în jurul orei 16.00, de către G. Mihai, de 45 ani şi V.  Mihai, de 22 ani, ambii din oraşul Comăneşti, cu privire la faptul că în seara zilei de 19.02.2012, în jurul orelor 20.00 au fost victimele unei agresiuni, pe raza comunei Agăş.

Părțile vătămate au primit îngrijiri medicale la Spitalul Comănești, fără a fi necesară internarea lor.

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 19.02.2012, în jurul orei 20.00, cei doi bărbați au fost agresați, în urma unui conflict spontan, de către patru tineri. În urma investigațiilor s-a stabilit că cei patru tineri sunt M. Mihai, de 26 de ani, M. Petrică, de 23 de ani,  M. Silviu, de 21 de ani şi B. Casian, de 23 de ani, toţi din comuna Asău.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

***

Poliția Orașului Buhuși a fost sesizată la data de 20.02.2012, în jurul orei 20.30  despre faptul că C. Fănică, de 35 ani, din comuna Blăgești a fost victima unei agresiuni. La fața locului polițiștii au stabilit în urma cercetărilor efectuate că victima, în timp ce se deplasa pe drumul sătesc din apropierea locuinței sale a fost lovit în zona capului  de către A. Marian,  de 20 ani, din aceeași localitate, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

Victima a fost transportată la Spitalul Buhuși pentru îngrijiri medicale, fiind necesară internarea lui.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând ca în funcție de numărul de zile îngrijiri medicale să se dispună măsurile legale.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.