Învață-ți banii să lucreze în folosul tău pentru a obține independența financiară

Banii pe care îi câștigăm se comportă așa cum îi “învățăm” noi, astfel că persoanele cărora le place să cheltuiască ajung în situația de a împrumuta bani chiar acum (lån penge nu) pentru că nu știu cum să îi folosească pe ai lor, în timp ce oamenii care și-au “învățat” banii să producă alți bani se pot baza pe atingerea independenței și bunăstării financiare. De aceea, atunci când știi cum să-ți “manipulezi” banii, viața ta se va schimba în mod complet, în sens pozitiv și îți va oferi întotdeauna maximul de satisfacții finanaciare!

“Ban la ban trage” sau cum să economisești în mod activ pentru o viață mai bună!

Nu toți cei care au parte de câștiguri ridicate în fiecare lună reușesc să strângă o parte din aceste sume, dat fiind că marea lor greșeală este dată de lipsa unui plan lunar de sistematizare a finanțelor. Astfel, menținerea unui stil de viață haotic, în care predomină cheltuielile efectuate fără să se țină cont de utilitatea acestora nu face decât să conducă la o situație nefericită din punct de vedere financiar. Nu de puține ori, cei care au astfel de venituri ajung la concluzia că “banii nu le ajung”, cu toate că, în cazul în care ar economisi măcar 15% din aceste câștiguri, valoarea banilor se poate dubla în maxim 1 an.

Banii “produc” alți bani, așa cum se menționează pe www.hurtiglannu.com, dar numai pentru cei care știu că economiile trebuie să fie puse “ la muncă”. Dacă banii economisiți stau în conturi care au dobânzi mici și foarte mici (un depozit de economii la orice banca comercială din România îți oferă între 0,15% pentru trei luni și maxim 1,8% pentru 1 an), atunci aceștia nu fac decât să stea în siguranță și nimic mai mult. Plasează acești bani în plasamente financiare cu randament pe termen mediu și cu un nivel al riscurilor scăzut, care chiar și-n cel mai rău îți oferă peste 10%-12% pe an în dobânzi. Investește-ți banii în proprietăți imobiliare (de preferat în locuințe mici, de până în 50 de mp, care oferă un nivel al chiriei destul de bun, între 250-350 euro/lună, în zonele bune ale Bucureștiului, de exemplu sau în alte orașe mari din România, în care prețurile sunt în creștere, așa cum sunt Timișoara, Brașov și Cluj).

Achiziționarea de valută, de metale prețioase sau de tablouri reprezintă o modalitate sigură prin care poți conferi banilor tăi economisiți posibilitatea de a-și multipla valoarea în timp (în cazul tablourilor, acestea pot oferi și creșteri de până la 500% în termen de 5-10 ani, în funcție de autor). Vizează întotdeauna maximizarea profitului pentru că banii care nu “produc” alți bani nu îi sunt de folos unei persoane care își dorește independența financiară! Bineînțeles, întotdeauna analizează portofoliul de oportunități financiare care îți sunt oferite pentru a investi economiile tale și consultă un analist financiar înainte de a face o astfel de investiție. Ideea este să-ți multiplici banii, nu să îi pierzi în operațiuni financiare obscure și fără nicio valoare, așa cum se întâmplă de foarte multe ori persoanelor care nu stăpânesc arta de a face mai mulți bani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.