Întoarcere triumfală la Moinești pentru Marius Manda: locul întâi și medalia de aur la concursul internațional „Power Cup”!

I: Ajuns acasa proaspat castigator al acestui concurs international, poti sa ne spui cum te simti acum, intorcandu-te acasa cu o medalie de aur pentru palmaresul clubului tau de suflet, C.S.M Moinesti, si mai ales o medalie pentru orasul tau natal, Moinesti?

R: Paradoxal, in culise dupa concurs simteam o tristete, sa zic asa, ca nu am reusit sa ridic greutatea cu care am vrut sa imi depasesc limitele mele dar mai apoi un bun prieten, Constantin, ce m-a si sustinut la aceasta editie, mi-a limpezit ca sa zic asa gandurile prin cateva cuvinte ce imi reaminteau de faptul ca nimic nu mai conteaza acum decat locul întâi ce l-am castigat.

Sunt fericit ca, dupa mai bine de zece ani competitionali, inca mai pot continua sportul de performanta la cei treizeci si sase de ani ai mei, cu rezultate bune adaugate la palmaresul meu sportiv, si mai ales inca pot face mandri pe unii oameni ce ma iubesc din orasul meu natal Moinesti si din multe parti ale Romaniei.
Mi-am dorit cand am plecat la drum spre Oradea sa nu dezamagesc si sa aduc aurul acasa. Tin sa multumesc tuturor ce au crezut in mine si m-au ajutat sa duc la bun sfarsit pregatirea pentru aceasta competitie internationala avand ca participanti sportivi din trei tari (Bulgaria, Ungaria si Romania), desfasurata la sfarsitul lunii mai in judetul Bihor.

Nu in ultimul rand multumesc Bunului Dumnezeu pentru tot!

I: Ce planuri pe viitor ai?

R: Imi doresc sa imi continui pregatirea pentru viitoarele competitii ale acestui an si sa ma axez si pe antrenarea unor copii din zona natala ce isi doresc sa inceapa primii pasi spre un nou capitol din viata lor: sportul de performanta!

In rest as mai indrazni ca de zilele orasului Moinesti sa reusesc sa organizez o competitie sportiva de forta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.