Infracțiuni la regimul rutier

În data de 4 octombrie , în jurul orei 07.30, Secţia 5 Poliţie Rurală Răcăciuni a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o femeie din com. Sascut, despre faptul că pe drumul public din satul Pănceşti a avut loc un eveniment rutier.

Deplasându-se la faţa locului, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce un bărbat de 31 de ani, din localitate, conducea un autoturism pe drumul public, fiind sub influența alcoolului, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în sanțul de pe marginea părții carosabile.

În urma testării acestuia cu apartul etilotest, rezultatul a fost de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma evenimentului s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

În data de 5 octombrie , în jurul orei 01:00, o patrula de siguranţă publică a depistat în tafic o femeie de 28 de ani, din județul Neamț, întimp ce conducea un autoturism pe strada Tolstoi din municipiul Bacău.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că aceasta are dreaptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice de catre o persoana cu dreptul de a conduce suspendat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.