Infracțiuni la regimul circulației depistate de polițiști

La data de 24.03.2012, în jurul orei 12.15, un echipaj de poliție rutieră din cadrul  Poliției Municipiului Bacău, l-a depistat pe Gheorghe B., de 52 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din localitate, și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

Un echipaj de poliție rutieră l-a depsitat la data de 24.03.2012, în jurul orei 19.50, pe Toader C., de 45 de ani, din comuna Solonț, care conducea un autoturism pe DJ 183, fără a poseda permis de conducere de nicio categorie.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat,

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice de către o persoană care are acest drept suspendat.

La data 25.03.2012, în jurul orei 04.00, o patrulă de poliție din cadrul Poliţiei Municipiului Moineşti, în timp ce executa serviciul de patrulare pe raza comunei Zemeş, l-a depistat pe Lucian Ș., de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autovehiculul pe DJ 117, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

La data de 25.03.2012,  în jurul orei 05.00, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Bacău, l-a depistat pe Adrian S., de 29 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Mărășești din localitate, având o concentrație alcoolică de 0.61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

Alexandru J., de 25 de ani, din Bacău a fost depistat de polițiști la data de 25.03.2012, în jurul orei 09.00, în timp ce conducea un autoturism în regim de taxi pe strada Nicolae Bălcescu din localitate, având o îmbibaţie alcoolică în sânge de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

La data de 25.03.2012, în jurul orei 16.30, polițiștii l-au depistat pe Vasile L., de 41 de ani, din județul Buzău, care conducea un autoturism pe DN 2 (E 85), în localitatea Bogdan Vodă, având o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o îmbibație alcoolică în sânge peste limita legală.

Gheorghe Ț., de 41 de ani, din comuna Ghimeș- Făget, a fost depistat la data 25.03.2012, în jurul orei 21:50, în timp ce conducea un autoturism pe pe DC 142 în comuna Ghimeş-Făget, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.