Încep lucrările la șoseaua de centură a Bacăului

În cadrul reuniunii de lucru „Economia românească şi proiectele de dezvoltare în perioada 2006-2008”, prim‑ministrul Călin Popescu Tăriceanu a precizat că vor fi demarate lucrările pentru construirea unei reţele de drumuri de centură.

„Unul dintre marile proiecte pe care dorim să le lansăm anul acesta într-un program de dezvoltare al şoselelor de centură prevede realizarea şoselelor de centură în următoarele oraşe: Bucureşti, Ploieşti, Constanţa, Braşov, Sibiu, Sebeş, Teiuş, Turda, Cluj. Toate aceste orașe se află pe un anumit traseu.

Urmează: Târgu Mureş, Bacău, Iaşi, Suceava, Roman, Bârlad, Vaslui, Piteşti, Oradea, Zalău, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Slatina şi Baia Mare. Aceste trasee sunt practic traseele oraşelor care se află fie de coridorul 4, fie pe autostrada Transilvania, fie pe viitorul coridor 9 din Moldova” a declarat primul-ministru.

Lucrările la noua sosea de centura a municipiului Bacău vor începe în această primăvară, iar şoseaua se va construi pe o lungime de 30 de kilometri.

Hartă cu șoseaua de centură a Bacăului

2 comentarii la „Încep lucrările la șoseaua de centură a Bacăului

 • miercuri, 23-05-12 la 11:59
  Permalink

  da cum sa nu,dar se pare ca la PASTELE CAILOOOR vor incepe lucrarile la CENTURA BACAULUI mult dorita,necesara si foarte utilaaa dar deee cui ii trebuie?

  Răspunde
 • joi, 02-05-13 la 21:12
  Permalink

  pana atunci ne rupem masinile pe strada chimiei!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.