Identificați de polițiști după ce ar fi părăsit locul accidentului

În data de 17 ianuarie , polițiștii Biroului Rutier Bacău au fost sesizaţi despre faptul că, în jurul orei 13:15, pe raza localităţii Gioseni, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane şi cu părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, un autoturism care se deplasa pe DJ 252B din localitatea Gioseni, ar fi surprins şi accidentat o minoră, de 11 ani care ar fi traversat strada neregulamentar, pe trotinetă, fără să se asigure, ulterior conducătorul auto părăsind locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Minora a fost transportată la spital, unde a rămas sub supraveghere medicală. În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul autoturismului respectiv, un bărbat de 56 de ani, din mun Bacău, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l. S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Totodată, în urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Bacău, a fost identificată, o șoferiță de 34 de ani, din mun. Bacău, care, la data de 08 ianuarie , ar fi condus un autoturism pe strada B-dul Unirii, din localitate și ar fi surprins şi accidentat un pieton care s-ar fi angajat în traversarea străzii în alergare, pe marcaj pietonal semnalizat corespunzător.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămarea corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.