Horaţiu Mălaele şi George Mihăiţă le arată băcăuanilor “Femeia care si-a pierdut jartierele”

“Femeia care si-a pierdut jartierele” îi aduce în faţa băcăuanilor pe Horatiu Malaele, George Mihaita, Mihaela Teleoaca / Dorina Chiriac. Spectacolul este imaginat de regizorul Silviu Purcarete ca pe o farsă, in care artisti si mobile burgheze fantomatice aluneca gratios pe parchetul lucios. Intreaga montare se bazeaza pe un inteligent joc al oglinzilor, exploatat la maximum de regizor, in timp ce totul se petrece pe ritmuri stranii compuse de Vasile Sirli.

Comedia “Femeia care si-a pierdut jartierele” a avut premiera in Bucuresti in vara anului trecut. De atunci, fiecare reprezentatie se joaca in capitala cu casa inchisa. In luna mai, “Femeia care si-a pierdut jartierele” va avea primele reprezentatii in provincie.

Piesa “Femeia care si-a pierdut jartierele” a fost scrisa în 1851 de Eugène Labiche, maestrul vodevilului francez. Textul lui Eugène Labiche le oferă celor trei actori partituri spumoase, pe care publicul le va savura cu incantare.

Spectacolul se joaca vineri, 18 mai, ora 19.30, la Teatrul de Vara din Bacau. Biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol. In functie de categorie, acestea se pot achizitiona cu 60, respectiv 80 de lei.

 

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.