Ghimeș-Făget – accident rutier cu consecințe grave

Pe 20.06.2012, în jurul orei 16.40, Poliția Orașului Comănești a fost sesizată cu privire la faptul că pe D.N.12 A, pe raza comunei Ghimeș Făget, s-a produs un accident de circulație  cu victime omenești.

Astfel, A. Sandor,  de 22 ani din comuna Ghimeş Făget, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.12A , la intersecția cu un drum sătesc s-a angajat în depășirea unei biciclete,  condusă în aceaşi direcție de mers de către un minor de 13 ani,  care a virat la stânga fără să se asigure și semnalizeze, autoturismul intrând în coliziune cu bicicleta .

In urma accidentului a rezultat rănirea minorului, care a fost transportat la Centrul de Ambulanță din comuna Lunca de Sus, județul Harghita unde acesta a decedat.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul  a fost negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar  penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.