Furt cu ghinion: a încercat să fure în autobuz dar a picat în gura lupului

În ziua de 5 decembrie, în jurul orelor 08:00, un jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, după orele de program se deplasa spre casă cu un mijloc de transport în comun, a surprins o persoană de sex feminin care a încercat să-i sustragă portofelul.

Nu mică i-a fost uimirea infractoarei când persoana pe care o căuta la buzunare şi-a dat seama de intenţii şi a imobilizat-o, totodată declinându-şi calitatea de militar jandarm.

Din primele verificări a fost identificată persoana ca fiind G.D. în vârstă de 43 ani, din municipiul Bacău, aceasta fiind ulterior predată unui echipaj format dintru-un poliţist şi un jandarm care executau o acţiune de combatere a furturilor din buzunare în mijloacele de transport în comun pe raza municipiului Bacău.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Poliţie Municipiului Bacău, pentru a i se întocmi documentele procedurale pentru fapta susceptibilă săvârşirii infracţiunii prevăzute de art. 232 din N.C.P. – tentativa de furt calificat, cu aplicare în art.229 din N.C.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.