Franco Midiri in vesmant de sarbatoare la Bacau

Frumusetea sarbatorilor de iarna ne invaluie in fiecare an cu parfumul lor de cetina,  colinde, colaci si rasete de copii. Din datini strabune, colindele insotesc Nasterea Domnului , iar Mos Craciun aduce cadouri celor mici si mari. Cu aceasta ocazie oamenii sunt mai buni, mai ingaduitori, mai aproape de cei dragi si de ce nu gandul se indreapta si  la cei ce sunt singuri, neajutorati.

Franco Midiri ar vrea sa ofere un moment de neuitat bacaoanilor, dar pentru a realiza acest moment ar dori sa va numere printre spectatorii din sala Teatrului Municipal George Bacovia la concertul din data de 16 decembrie, ore 19:00.

La acest concert artistul se va prezenta nu doar cu compozitiile proprii, dar si cu cateva colinde inedite. Intrarea este libera, doar ca cei prezenti sunt asteptati cu o mica donatie pentru copii „Centrului Rezidential Ghiocelul”. Dupa cum a declarat domnul Antohi, reprezentantul Centrului, in cadrul acestei institutii sunt 80 de copii cu varste cuprinse intre 4 si 22 de ani, copii cu nevoi speciale. Cu suma adunata a doua zi se vor cumpara produse ( pampers, fructe, incaltaminte….), care vor fi purtate de catre organizatori la Centrul Rezidential Ghiocelul.

De ce oare de copii nostri nu avem grija noi, de ce trebuie sa vina un cantaret, un actor, … dintr-o alta tara pentru a ne invata ce inseamna daruirea, ajutorarea celor marginalizati?

La Bacau a fost pentru prima oara in luna august cand cei de la 1TV Bacau, TV Bacau si Realitatea TV l-au avut ca oaspete in cateva dintre emisiunile organizate de ei. Atuci a cunoscut si foarte multe persoane cu un suflet curat si harnice, cu care a creat aceasta frumoasa legatura care a ramas in timp si  nu putea fi rasplatita altfel  decat printr-un concert special in preajma sarbatorilor de Craciun.  Sunt convinsa ca totul se v-a desfasura intr-o atmosfera calda si plina de surprize asa cum ii este obiceiul.

Francesca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.