Eveniment rutier în Bacău

În data de 06 decembrie a.c, în jurul orei 20.30, polițiștii rutieri din Bacău au fost sesizaţi despre faptul că, pe strada Calea Mărăşeşti din localitate s-a produs un eveniment rutier.

La faţa locului polițiștii au constatat că un bărbat de 59 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Mărăşeşti, ajungând la intersecţia cu strada Erou Ciprian Pintea a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din com. Săuceşti care în momentul impactului se afla oprit la semafor. Din impact au rezultat doar pagube materiale.

În urma testării conducătorului auto de 59 de ani cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar îbn cazul tânărului de 29 de ani, rezultat negativ.

În urma evenimentului s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.