EUROTRANS – Transport international de persoane [P]

Eurotrans, firma ce ofera ca si activitate principala transportul international de persoane, isi datoreaza succesul strategiei de dezvoltare a companiei precum si muncii depuse de echipa, pentru a asigura siguranta si ritmicitatea curselor, respectarea orelor din programul de transport.

Serviciile de transport persoane sunt disponibile atat pentru adulti cat si pentru copii cu menţiunea ca daca acestia nu sunt insoţiţi de parinţi trebuie sa deţina documentele necesare calatoriei peste hotare.

Prin serviciile pe care le prestam asiguram linii regulate, plecari zilnice din Bacau – Germania, Anglia, Danemarca, Italia, Franta, Austria, Belgia, Olanda, Elvetia.

Transport persoane Bacau – Anglia cu autocar. 0749.473.468

Atat prin agentia noastra Eurotrans dar si printr-o activitate de colaborare cu cele mai renumite companii din domeniu va oferim curse regulate din Bacau pe mai multe trasee pana in Anglia : Dover, Ashford, Maidstone, Dartford, Londra, Watford, Hamel, Oxford, Swindon, Bristol, Crawley, Reading, Northampton, Rugby, Conventry, Birmingham, Wolverhampton, Leicester, Stoke-on-Trent, Derby, Nottingham, Sheffield, Rotherham, Liverpool, Warrington, Manchester, Bolton, Rochdale, Leeds, Blackburn, Preston, Blakpool.
Transportul de persoane Bacau -Anglia are ca oprire in Londra in Queensbury statie fixa, dar pentru celelalte orase in afara Londrei transportam pasagerii la adresa dorita. Transportul include si o masa calda pe parcursul calatoriei si putei lua cu dumneavoastra 50 kg bagaj inclus in pretul biletului. Copii mai mici de 10 ani, biletele cu dus- intors, grupurile peste 5 persoane primesc reduceri.
Eurotrans, ofera asistenţă pentru clienţi de aceea va rugam sa accesati site-ul companiei de transport persoane Romania – Anglia :
http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-autocar-romania-anglia/

Transport persoane zilnic Bacau – Germania. 0749.473.468

Eurotrans va pune la dispozitie curse regulate de autocar, cu bilete de autocar, plecari zilnice din toata tara pe ruta Bacau – Germania. Iar in anumite zile din saptamana va putem transporta din Bacau- Germania si la adresa unde vreti sa ajungeti. Preturile incep de la 83 € pana la 135 € .
La cursele regulate de autocar Bacau – Germania copii, elevi si studenti, cat si pensionari beneficiaza de reduceri importante. Din Romania plecam aproape din toate orasele tarii , iar in Germania ajungem :
Ansbach–Aschaffenburg–Augsburg–Baden Baden–Buhl–Crailsheim–Deggendorf–Dortmund–Dusseldorf–Essen–Frankenthal–Frankfurt–Freiburg–Freilassing–Giessen–Goppingen–Heidelberg–Heilbronn–Homburg–Kaiserslauteren–Karlsruhe–Koln–Lahr–Landshut–Mannheim–Muhldorf–Munchen–Nurnberg–Offenburg–Ohringen–Passau–Pforzheim–Rastatt–Regensburg–Rosenheim–Saarbrucken–Singen–Stuttgart–Trauntein–Ulm–Wurzburg.
In pretul biletului sunt incluse 2 valize (impreuna maxim 70 Kg) si bagajul de mana (5 Kg). Bagajele in plus vor fi taxete suplimentar. Cursele Romania – Germania se efectueaza cu autocare moderne, dotate cu scaune rabatabile, aer conditionat, grup sanitar, bucatarie de bord, frigider, sistem video HI – FI. In interiorul autocarului beneficiati de ceai, cafea pe parcursul calatoriei si o masa calda pe teritoriul Ungariei.
Vizitati site-ul agentiei noastre pentru a vedea toate informatiile , traseele si orele de plecare si sosire in fiecare oras din Romania – Germania.
http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-directe-romania-germania/

Transport persoane Bacau – Italia. 0232.213.881

Transport de persoane Bacau – Italia, cu plecare din Bacau 10.30 de la Lidl
Si sosire in Italia in :
Trieste – Mestre – Padova – Ferrara – Vicenza – Verona – Brescia- Bergamo – Milano – Torino – Genova – Asti – Alexandria – Piacenza – Cremona – Parma – Modena – Regio Emilia – Bologna – Ravena – Forli – Rimini – Pessaro – Ancona – Pescara – Termoli – Foggia – Bari – Brindisi – Lecce – Taranto – Prato – Firenze – Arezzo – Perugia – Terni – Orvieto – Roma – Napoli – Salerno – Battipaglia – Potenza – Castrovilliari – Lamezia Terme – Catanzaro – Cosenza – Vibo Valencia – Reggio Calabria.
Transportul international de persoane Romania Bacau- Italia se efectueaza in zilele de Marti si Vineri, cursele fiind regulate, cu autocarul dotat cu toate utilitatile necesare unei calatorii de lunga durata. Preturile incep de la 70 € pana la 100 € diferind de fiecare oras in parte.
In zilele de Joi si Duminica avem intoarcerea din Italia – Romania. Pe parcursul calatoriei puteti beneficia de pauze suficiente pentru nevoile fiecarei persoane, deasemeni oferim din partea agentiei o masa calda. Puteti sa luati cu dumneavoastra ca si bagaj 50 kg de persoana.

7-680x350Nu in ultimul rand, siguranta si calitatea calatoriei sunt date de conducatorii auto, cu experienta profesionala indelungata.

Milioanele de km efectuati de acestia atesta garantia unei calatorii sigure, rapide, pe drumul cel mai bun.

Foarte multe informatii si descrieri , preturi si zile de plecare si intoarcere gasiti doar daca doriti sa accesati site-ul :
http://www.euro-trans.ro/transport-europa/curse-autocar-romania-italia/

Info si rezervari:
0749.473.468
0232.213.881
E-mail: info@euro-trans.ro
site: http://www.euro-trans.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.