Elementele esențiale ale garderobei de exterior pentru bărbați: pantaloni de luptă

Pantalonii de luptă, sau tip „cargo”, sunt inspiraţi din uniforma de armată, oferind prin urmare un look masculin şi îndrăzneţ, ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

Dacă pentru militari intenţia este de a se amesteca în mulţime şi a crea un aspect cât mai sobru şi rece, care inspiră disciplină, pentru un civil, efectul acestora este total opus, indiferent de modul în care alegi să îi porţi.

Tendinţele în modă din ultimul deceniu au devenit tot mai creative şi par să găsească inspiraţie în orice. Femeile îndrăzneţe au început să „împrumute” stilul uşor masculin, pentru a contura look-ul de „tomboy”, cu un aer dezinteresat şi rebel, în timp ce la schimb, bărbaţii experimentează tot mai des avantajele unor haine mai mulate, pentru a-şi pune la punct aspectul îngrijit. 

Un element esenţial, şi extrem de versatil, pentru orice bărbat, sunt, însă, pantalonii de luptă. Iată câteva aspecte care demonstrează acest fapt.

Tipuri de pantaloni cargo/military

După cum te-ai aştepta, pentru fiecare ocazie, există un anumit model de pantaloni, care se va potrivi perfect activităţii tale.

Din denim
Dacă eşti una dintre acele persoane care nu se poate despărţii de blugii săi, oriunde ar merge, dar ai vrea totuşi să încerci ceva nou, află că există şi o cale de mijloc – modelul cargo, dar în varianta denim. Nu neapărat foarte permisivi în ceea ce priveşte mişcarea, dar compensează prin aspectul inedit.

Outdoor
O cale de mijloc între rigiditatea blugilor şi pantalonii sport. Puţin din ambele lumi am putea spune. Au un aspect clasic, ce se poate adapta la mai multe stiluri, dar păstrează confortul.

Sport
Pantaloni de trening, dar cu beneficiile specifice stilului cargo – multe buzunare! Ideali pentru activităţile sportive, sau pentru când ai nevoie de libertate totală de mişcare şi multe locuri în care să-ţi depozitezi cu încredere lucrurile. În ceea ce priveşte stilizarea nu oferă foarte multe variante, dar plusează prin confort şi utilitate.

Cum să porţi pantalonii de luptă

În primul rând, trebuie să luăm în considerare ce tip de pantaloni purtăm şi ce plănuim să facem.

Activităţi sportive sau la cumpărături
Uneori toate aceste activităţi pot fi la fel de intense (în special când faci provizii în perioada sărbătorilor) şi necesită să fii îmbrăcat pe măsură. Dacă alegi o pereche de pantaloni de trening tip cargo, un tricou lejer sau un hanorac şi adidaşii vor fi aliaţii tăi.

O plimbare în oraş
Fie că vorbim despre o întâlnire sau nu, pantalonii cargo clasici sunt cea mai bună alegere. Îţi permit atât un look casual – combinaţi cu o bluză sau tricou confortabil şi tenişi, precum şi unul îndrăzneţ şi uşor provocator – asortează-i cu o geacă tip motociclist şi bocanci, pentru o atitudine sfidătoare, inabordabilă, sau optează pentru tenişi/adidaşi, dacă vrei doar să arăţi la modă.

Aruncă o privire pe magazinul online Bolf, https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-barbati_Pantaloni-barbati_Pantaloni-military-12685.html, pentru a-ţi forma o idee mai bună despre aceste stiluri şi a alege ce se potriveşte nevoilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.