E.ON lansează factura în format electronic

E.ON Energie România lansează factura în format electronic, un serviciu modern, simplu şi confortabil, destinat consumatorilor de gaze naturale şi electricitate, pentru care pot opta, începând cu luna martie a.c., toţi clienţii casnici.

„Am vrea să subliniem faptul că fiecare opţiune pentru versiunea online a facturii înseamnă o mână de ajutor pe care utilizatorii o dau pentru protejarea naturii, prin tipărirea a cât mai puţine facturi“, a declarat Dan Morari, Directorul General E.ON Energie România.

Funcţionalităţile platformei E.ON Myline au fost extinse, iar serviciul a fost optimizat în vederea introducerii facturii electronice, fiind asigurată, totodată, o securitate crescută a datelor cu caracter personal, precum şi reducerea timpului de răspuns la solicitările utilizatorilor.

Clienţii vor fi notificaţi lunar prin e-mail de emiterea facturilor electronice, acestea fiind documente cu valoare fiscală.

Clienţii casnici E.ON care doresc să opteze pentru acest serviciu pot primi facturile electronice de gaze naturale şi electricitate în baza unei opţiuni exprimate pe portalul E.ON Myline, care poate fi accesat prin crearea unui cont client pe pagina www.myline-eon.ro.

E.ON Energie România promovează factura electronică şi printr-o campanie – concurs ,,Drept la ţintă!”, care se va derula în perioada 1 martie – 31 mai a.c, susţinută de fostul internaţional Gheorghe Hagi.

La cursa pentru premiile campaniei, care constau în 20 de frigidere si 10 maşini de spălat, pot participa clienţii casnici persoane fizice, înscrierea în concurs fiind făcută automat pe www.myline-eon.ro, prin exprimarea opţiunii pentru primirea facturii în format electronic. Utilizatorii care şi-au exprimat această opţiune înaintea începerii campaniei vor intra automat în tragerea la sorţi.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

3 comentarii la „E.ON lansează factura în format electronic

 • joi, 25-09-14 la 20:00
  Permalink

  De ce nu imi vine acasa factura de la eon?!(Curent electric).

  Răspunde
 • marți, 11-11-14 la 11:59
  Permalink

  De ce nu imi vine si mie factura acasa , asa putem veni mai repede si platim!… Va multumesc ,si as vrea sa imi vina si pretul .. Multumesc

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.