Dosar penal – conducere sub influenţa băuturilor alcoolice

În data de 1 mai , în jurul orei 00.30, polițiștii oraşului Comăneşti au oprit, pentru verificări, un autoturism condus pe strada Dumbravei din oraşul Comăneşti, de către un bărbat de 29 ani, din localitate.

Urmare a testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa acloolului sau a altor substanţe.

 

La aceeaşi dată, o echipă formată dintr-un poliţist din cadrul Poliţiei Oraşului Comăneşti şi un jandarm din cadrul Detaşamentului 4 Moineşti, aflându-se în serviciu de patrulare pe strada Pietricica din Comăneşti, au observat că un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un gard.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul de 40 de ani, aflat la volanul autoturismului în cauză, nu necesită îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge şi stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa acloolului sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.