Doi săteni din Bârsăneşti au furat tonul telefonului

Pe 12 martie, poliţiştii au fost anunţaţi că 450 metri de cablu telefonic din comuna Bârsăneşti „şi-au luat zborul”. Oamenii legii au luat urma firelor lipsă şi le-au găsit la domiciliile lui Cătălin A., de 22 de ani şi Cosmin A., de 22 de ani. Aceştia apucaseră să ardă cablurile, obţinând astfel 46,5 kg sârmă de cupru.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

***

De asemenea, polițiștii au stabilit că Lucian B., de 23 de ani și Florin T., de 34 de ani, ambii din Comănești, în noaptea de 11.03.2012, au pătruns  în atelierul unei societăți din Comănești, de unde au sustras scule electrice şi role de sârmă pentru sudură în argon. Prejudiciul cauzat a fost recuperat parțial.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au mai stabilit că Lucian B., în luna octombrie a anului 2011 a sustras scule electrice din locuinţa lui Nicolae G., din Comăneşti, prejudiciul fiind recuperat parțial.

Totodată s-a stabilit că în noaptea de 04/05.02.2012 a sustras o cameră de supraveghere aparţinând unei instituții din Comăneşti, prejudiciul creat fiind recuperat.

Față de cei doi a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore și au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Bacău, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Moineşti.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.