DJ Bărzăune umple de muzică Colegiul N.V. Karpen

În catalog este Ştefan Borza. Colegii din liceu îl ştiu de DJ Bărzăune. Este un puştan de 17 ani, plin de viaţă, care are în cap tot ce înseamnă muzică şi radio. Nu are aere de vedetă, deşi este un mic VIP în şcoala lui. În fiecare pauză Colegiul “N.V. Karpen” răsună de muzica pusă de el la Radio Adolescenţa. Citeşte ştiri, anunţuri, dedicaţii, pune muzică bună. Nicio pauză fără DJ Bărzăune!

“Cum se sună de ieşire eu fug direct la radio, că trebuie să transmit ştiri şi să pun muzică. Nu contează ce oră am. Pot să am şi teză, şi orice altceva. Eu, pauză de pauză, sunt în camera de unde transmit”, a explicat el.

Din poreclă, în nume de scenă

Porecla o are de la câţiva colegi care i-au scos acest nume, în urmă cu un an. De atunci aşa i se spune: DJ Bărzăune in scurt timp, porecla a devenit un adevărat nume de scenă care se găseştea acum pe tot felul de site-uri sau afişe. Şi pentru că pasiunea sa este maximă, s-a apucat de ceva vreme şi de cursuri de jurnalism radio şi presă scrisă la Antena 1.

În plus, organizează tot felul de evenimente de la petreceri de Halloween şi până la proiecte mult mai serioase în liceele băcăuane. Vrea să lucreze şi este convins că din banii câştigaţi va reuşi să-şi plătească multe cursuri de jurnalism. “Vreau să muncesc, dar să fac şi şcoală în domeniul jurnalismului. Nici nu concep să fac altceva cu banii”, afirmă tânărul de 17 ani.

Preşedinte al Consiliului Elevilor

Între radio şi evenimentele mondene, Ştefan nu uită că e elev. Este primul pe clasă şi e mândru de acest lucru. E prezent la toate activităţile şcolare şi extraşcolare. « Nu ştiu când am timp de învăţat, dar important e că îmi fac datoria ca un profesionist », afirmă sigur pe el DJ Bărzăune. De anul acesta a fost ales şi preşedinte al Consiliului Elevilor pe şcoală, unde conduce 250 de elevi.

În trupa de teatru

În timpul liber se distrează de minune. Merge în club, joacă fotbal, merge la biliard şi la înot. În plus, este în trupa de teatru a colegiului cu care a participat la numeroase evenimente unde a şi câştigat mai multe premii. «Totul constă în muncă şi dăruire. Asta este cel mai important: să faci totul cu pasiune şi să nu te uiţi în urmă», este convins elevul Colegiului «N.V. Karpen » din Bacău.

Olimpia Filip

Inainte - Editie de Bacau Articole publicate pe Bacaul.ro cu permisiunea autorului.

5 comentarii la „DJ Bărzăune umple de muzică Colegiul N.V. Karpen

 • luni, 08-02-10 la 6:27
  Permalink

  Bravo, Barzaune! Mai rar asa elevi! Succes in continuare!

  Răspunde
 • luni, 08-02-10 la 20:46
  Permalink

  Eu sunt elev in Colegiul N.V. Karpen Bacau ,si va pot confirma ca Stefan zis Dj Barzaune este tot timpul in micul studio de la Radio Adolescenta.Poate unele persoane nu apreciaza munca si efortul depus de Dj Barzaune si intreaga echipa de la Radio Adolescenta dar sa stiti ca acesti oamnei muncesc din greu doar ca noua elevii sa ni se ofere sansa de a vedea altfel pauzele(Relaxare,Muzica Buna,stiri,anunturi si multe alte chestii interesante).Asa ca pentru mine aveti tot respectul intreaga echipa Radio Adolescenta in frunte cu Dj Barzaune!Sa o tineti tot asa..si sa sarbatorim si peste 50 de ani Radio Adolescenta pe 12 februarie!

  Răspunde
 • sâmbătă, 13-03-10 la 10:40
  Permalink

  ee…ce pot sa zic…e fratele meu!! mult succes barzaune!!!!

  Răspunde
 • miercuri, 07-07-10 la 20:18
  Permalink

  Dj Barzaune…bravo….te asteptam si la anul!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.