Mai mulți deținuți au participat la Bursa Locurilor de Muncă

Opt persoane private de libertate de la Penitenciarul de Minori şi Tineri Bacău, clasificate în regim deschis, au participat la Bursa Locurilor de Muncă, organizată de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Această activitate este una devenită tradiţională în sistemul penitenciar şi are menirea de a reuni angajatori şi persoane custodiate în unităţile penitenciare, aflate în ultima perioadă de executare a pedepselor privative de libertate şi, în consecinţă, în căutarea unui loc de muncă. pentru succesul componentei de reintegrare socială, în procesul de căutare şi ocupare a unui loc de muncă este necesară corelarea cererii şi ofertei forţei de muncă, în colaborare cu agenţiile judeţene competente, a declarat Cristina Cîrlan, purtător de cuvant la Penitenciarul de Minori și TIneri Bacău..

Scopul participării la Bursa Locurilor de Muncă este promovarea în rândul deţinuţilor calificaţi într-o meserie, a ofertelor locurilor de muncă vacante, puse la dispoziţie de către operatorii economici, în vederea creşterii şanselor de angajare a acestora.

 

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.