Detaşamentul de intervenţie ISUJ Bacău, în misiune în Vrancea

Având în vedere situaţia de urgenţă instituită în judeţul Vrancea, unde zeci de mii de persoane sunt izolate din cauza zăpezii, 80 de cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău (I.S.U.J. Bacău) acordă sprijin pentru deszăpezire.

În această dimineaţă, la ora 06.00, Detaşamentul de intervenţie, format din 80 de cadre ale I.S.U.J. Bacău, s-a deplasat în judeţul Vrancea, cu două autobuze aparţinând unui operator de transport public.

Personalul participant la misiune acţionează cu mijloacele genistice din dotare (lopeţi, cazmale, târnăcoape, foi de cort) şi execută misiuni în comuna Garoafa, din judeţul Vrancea.

„Un ofiţer şi 24 de subofiţeri execută misiuni pentru deszăpezirea unui număr de 10 case afectate din satul Bizigheşti, iar un ofiţer şi 54 de subofiţeri acţionează în satul Răchitosu, unde sunt afectate aproximativ 60 de case. După finalizarea acţiunilor în aceste locaţii, Detaşamentul de intervenţie va executa misiuni în satele Ciuşlea, Stăjescu şi Doaga din comuna Garoafa”, a declarat lt. Andrei Grecu, purtător de cuvânt al ISUJ Bacău.

Detaşamentul de intervenţie este cazat la Şcoala Generală din comuna Garoafa, deplasarea acestuia către locaţiile unde acţionează realizându-se cu mijloacele de transport cu care s-a efectuat deplasarea către judeţul Vrancea.

Durata estimativa a misiunii este de 4 zile.

11.02.2012

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.