Depistați de poliţişti, în trafic, sub influenţa alcoolului

În data de 29 noiembrie a.c, în jurul orei 19.00, o patrulă din cadrul Postului de Poliţie Ungureni a depistat în flagrant un tânăr, de 32 de ani, din localitate, care a condus un autoturism pe un drum sătesc, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

 

În data de 30 noiembrie a.c. un echipaj de poliție rutieră din Onești, a depistat un bărbat de 48 de ani, din com. Bogdănești, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Onești.

În urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au procedat la reţinerea permisului de conducere şi a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.