Depistați la volan cu permisul suspendat sau sub influența alcoolului

Polițiștii l-au depistat, la data de 30.03.2012, în jurul orei 16:30, pe Stelian A., de 66 de ani, din județul Argeș, care conducea un autoturism pe DN 2, în localitatea Nicolae Bălcescu, în timp ce avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

La data de 30.03.2012, în jurul orelor 19.30, M. Eugen, de 50 de  ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicu Enea din Bacău, la intersecția cu strada Vadul Bistriței nu a acordat prioritate unui ansamblu de vehicule format din autoturism şi remorcă,  condus de N. Tiberiu, de 45 ani  şi a intrat în coliziune cu acesta.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost pozitiv în cazul lui M. Eugen, respectiv 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge ce depăşeşte limita legală.

Agenții de poliție rutieră l-au depistat la data de 31.03.2012, în jurul orei 02.00,  pe U. Florin,  de 23 de ani, din Bacău,  care conducea un autoturism pe strada 9 Mai, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Județean Bacău unde i s-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.