Vocea Bacaului: RAGC te debranseaza si apoi te notifica?

Am fost debransat de la RAGC – APA. Sunt abonat individual – avand conducta si apometru proprii. Am uitat sa platesc la timp iar cand a venit urmatoarea factura am mers si am achitat tot soldul. Dupa ce am achitat au venit baietii de la la RAGC si m-au debransat luandu-mi apometrul. Mie mi se pare ca asta inseamna furt, apometrul fiind proprietate personala.

Astea se intamplau pe data de 7.04.2009, azi pe 8.04.2009 am fost la ora 8,30 la sediul lor si am achitat taxele aferente rebransarii in ideea de a veni cat mai repede cu rebransarea.

Am sunat la ora 14 la ei si mi-au spus ca vor veni maine ( 09.04.2009 ). Ce credeti este normal ? Cand am fost la ei la sediu si am intrebat de ce nu am fost notificat in prealabil raspunsul lor a fost ca am fost notificat si ca au si semnatura mea, un lucru fals intrucat eu nu am primit asa ceva.

Eu cred ca ar trebui sa merg la politie sa reclam furtul apometrului si la OPC pentru debransare frauduloasa. Cred ca ar trebui sa fie sesizat si OFICIUL CONCURENTEI deoarece RAGC este in pozitia de singur furnizor si poate face orice fel de presiuni – un angajat de la ei razandu-mi in fata: DU-TE SI TE BRANSEAZA LA ALTII DACA NU-TI CONVINE !

Am scris acest mesaj in speranta ca poate printr-o minune va veti interesa despre binefacerile aduse de RAGC orasului BACAU.

Bacau Online

Cele mai noi informatii din Bacau le gasiti pe Bacaul.ro

4 comentarii la „Vocea Bacaului: RAGC te debranseaza si apoi te notifica?

 • miercuri, 08-04-09 la 21:28
  Permalink

  daca ai inregistrat conversatia(eventual un filmulet cu tel mobil) du-te la un avocat si nu-ti fie lehamite si dai in judecata, pt uz de pozitie dominanta,furt calificat,violare de domiciliu,amenintare. dupa ce deschizi un atac in instanta fa si o vizita pe la niste trusturi de presa… in felul asta nu vor mai trece si altii prin ce treci si tu! in vest erau „mancati” cu tot cu fulgi de politie,justitie si presa…aici trebuie sa te zbati pt drepturile tale…bafta si fa un bine comunitatii!

  Răspunde
 • marți, 14-04-09 la 19:21
  Permalink

  Exact asa am patit si eu! Si mai dihai… era vineri si am stat tot weekendu fara apa. Nimeni nu m-a ascultat , nimeni nu m-a bagat in seama. M-am dus cu chitantele la ei (eram la zi cu plata) si nu ia durut nici unde… au venit dupa trei zile… cu cine sa te certi.. cu morile de vint.Nimeni nu te baga in seama….Toti dadeau din umeri… sa vina luni ca vine juristu, ca aia de la contabilitate stiu, ca ei nu pot sa scoata sigiliu etc… . Ca la zid … nimeni nu te asculta

  Răspunde
 • sâmbătă, 16-05-09 la 14:38
  Permalink

  da un caz nefericit cum totul este o brambureala ne asteptam la netreptati din partea tuturor fiecare actioneaza dupa propriile legi dar nu trbuia sa-i primesti in locuinta bafta

  Răspunde
 • sâmbătă, 11-06-11 la 11:47
  Permalink

  Asa am patit si eu,mi-au luat apometrul si cind au citit indexul eu eram cu plata la zi.Dar ce se intimplase,domnul care citeste apometrul mi-a adaugat cu de la sine putere 20mc de apa.Cind au vazut ca e treaba incurcata l-au cautat pe omul care citeste si mi-a achitat factura falsa.Asemene firma mai zic si eu !!!!!!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.