De ce ai nevoie de hotă în bucătărie?

Hota se află printre cele mai importante și necesare elemente într-o bucătărie, mai ales dacă se gătește destul de des. Nu numai că are rol funcțional, dar poate avea și rol estetic dacă e să privim la design-ul plăcut al noilor hote de pe piață.

Chiar dacă în urmă cu câțiva ani, hotele nu erau folosite cu aceeași frecvență ca acum, toți cei care petrec multe ore în bucătărie recunosc importanța acestora. Indiferent de mediul în care gătești, fie rural fie urban, hota e un element indispensabil într-o bucătărie pentru ca mirosurile să fie diminuate și să se evite apariția igrasiei.

Hotele noi nu au doar rolul de a aspira mirosurile intense, fumul și aburii, ci au capacitatea de a reîmprospăta și aerul. Dacă îți achiziționezi o hotă Hansa vei descoperi că au numeroase funcții și posibilitățile sunt nelimitate.

Cum alegi cea mai potrivită hotă?

Este evident de ce avem nevoie de o hotă în bucătăria noastră, însă te invităm să descoperi cea mai bună cale de a alege o hotă potrivită.

Capacitatea hotei

În primul rând, stilul de gătit și frecvența cu care gătești are o influență destul de mare asupra acestei decizii. De exemplu, dacă îți place să gătești zilnic, atunci ai nevoie de un model puternic, cu o capacitate mare de absorbție, în jur de 800 m3/h. Dacă gătitul este doar un hobby, atunci poți alege o hotă cu o capacitate de absorbție de 600 m3/h.

Pentru a afla ce valoare ți s-ar potrivi mai bine, ar trebui să faci un calcul în funcție de următorii factori: dimensiunea camerei, stilul de gătit, aria suprafeței și dimensiunea și numărul zonelor electrice pentru gătit sau a arzătoarelor. Astfel, calculează volumul încăperii în m3 și înmulțește valoarea obținută cu 12. De ce cu 12? O hotă eficientă are rolul de a reîmprospăta aerul din bucătărie, deci volumul acesteia ar trebui să fie de 12 ori mai mare decât aerul.

Designul hotei

După ce ai stabilit aspectele ce țin de capacitate, trebuie să ai în vedere și designul hotei și cum trebuie montată. Pe piață sunt disponibile hote cu montaj sub dulap, hote retractabile sau telescopice, hote pe perete, încorporabile, de tavan sau tip insulă. Decizia e numai a ta, în funcție de modul în care ți-ai organizat bucătăria.

Producător și importator

Când îți alegi un aparat electrocasnic de orice fel, trebuie să acorzi o atenție sporită mărcii acestuia, dar și importatorului. Marca trebuie să fie una recunoscută și cu feedback-uri pozitive de la majoritatea clienților, iar importatorul trebuie să-ți ofere diverse beneficii precum: transport, garanție și seriozitate.

Demax este un magazin online de electrocasnice ce pune la dispoziție o serie de produse, din game variate, de la un producător recunoscut internațional, cu o experiență de peste 50 de ani, Hansa.

Transportul este asigurat de firma de curierat Urgent-Cargus și este gratuit pe raza capitalei. Ca modalitate de plată, site-ul pune la dispoziție următoarele moduri: plata la livrare sau ramburs, plata cu cardul, plata prin ordin de plată și plata în rate fără dobândă cu Card Avantaj, Star BT, Bonus Card, Alpha Bank, BRD Finance.

În ceea ce privește garanția, toate produsele vândute și livrate de către DEMAX beneficiază de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor.

Așadar, poți apela cu încredere la site-ul Demax pentru a-ți comanda produse electrocasnice moderne, de o calitate înaltă, de la unul dintre cei mai recunoscuți producători europeni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.