Cupa Triumf la Powerlifting, 22 decembrie 2012

Sambata, 22 decembrie, va avea loc a treia ediţie a Cupei Triumf la Powerlifting. Evenimentul organizat si de aceasta data de Marius Manda va avea loc in Bacau la Aqua Fitness Club, incepand cu ora 10. Va prezentam un interviu cu initiatorul si organizatorul Cupei Triumf, Marius Manda, pe care l-am rugat sa ne dea cateva detalii despre aceasta editie.

I: A treia editie a Cupei Triumf la Powerlifting, felicitari! Ce poate insemna aceasta editie pentru tine ca organizator?
R: In primul rand este o satisfactie personala, e cupa ce poarta numele dat de mine, e crescuta de mine, sunt mandru de ea ca de copilul meu, chiar daca nu imi poarta numele. In al doilea rand este o emblema a fortei unde doar cei puternici si dornici de performanta au ce cauta.

I: Tinand cont de proba specifica impinsului din culcat am vazut o a doua proba inclusa in aceasta editie: indreptarile?
R: Da, am decis sa fie o editie cu mai mult spectacol acum la sfarsit de an, unde la indreptari am inclus sistemul open unde conteaza cine ridica cel mai mult indifferent de greutatea sa corporala, varsta sau inaltime. Am decis ca aceasta proba sa fie una de tip Raw unde nu se admit costumurile specifice powerliftingului, asta fiind una din dorintele mele de a desemna pe cel mai puternic om.

I: A fost proba ta preferata in concursurile de powerlifting, nu?
R: Am indragit foarte mult aceasta proba unde ma simteam asemenea eroilor mei, precum Louis Cyr, Eugen Sandow, Pierre Gasnier, John Holtum zis “ Omul ghiulea” si multi altii.

I: Care a fost greutatea maxima ridicata de tine la aceasta proba?
R: Maximul in sala a fost, imi amintesc, de 310 kg, iar in concursuri terminam cu 300 de kg, asta prin anii 2005-2007 unde 300 de kg erau impresionante pentru public. Imi amintesc ca si la varsta de 23 de ani ridicam in sala 300 de kg., iubeam prea mult aceasta proba si cum am mai zis mi se parea o proba a oamenilor puternici.

I.Ce asteptari ai de la acesta proba in cadrul evenimentului?
R: Sincer? Sa vad un om ce ridica peste 300 de kg!!! M-ar face fericit sa vad un spectacol reusit unde greutatile uriase au fost cartea de vizita a sportivilor.

I: Ce planuri de viitor ai?
R: Pe plan sportiv cred ca ma voi axa doar pe cupa mea in anul 2013, ca organizator. In rest sanatate si mi-as dori sa intemeiez o familie ce sa-mi aduca fericirea si pe plan afectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.