Cum să alegi oglinda potrivită de la DecoDepot pentru a accesoriza casa?

Când vine vorba despre designul interior, opțiuni sunt multe, stiluri de asemenea. Totuși, la fel de multe sunt și gusturile și preferințele. Finisajele sunt cele care dau tonul designului casei. Însă, mai degrabă detaliile sunt cele care fac cu adevărat diferența.

Accesoriile alese pot schimba complet o casă, dar este totuși un joc riscant. Alese greșit pot avea efectul opus celui scontat și anume pot influența negativ încăperile, pot întuneca o cameră sau creează efectul de spațiu înghesuit. Toate trebuie să se combine frumos, să aibă o continuitate și să respecte aceeași paletă cromatică. Un magazin cu decoratiuni pentru interior dar si pentru gradina pe care clienții îl preferă în astfel de situații este DecoDepot, care dispune de o gamă variată de produse pentru casă: atât accesorii, cât și piese mari de mobilier, pe care chiar și designerii le recomandă. Consultă și tu gama de produse de care aceștia dispun și alege decorul casei în funcție de ceea ce te reprezintă.

Importanța unei oglinzi într-o casă

Amenajarea casei o poți face așa cum simți, nu trebuie neapărat să contractezi un designer. Totuși, de preferat ar fi să evitați aglomerarea spațiilor. Alături de rolul practic al unei oglinzi, aceasta poate aduce și schimbări benefice casei voastre, așadar alegeți combinația dintre util și plăcut.

Unul dintre secretele cu privire la oglinzile utilizate în diverse camere, potrivit specialiștilor, este faptul că luminează camera și parcă lărgește orice încăpere. Puteți aplica acest mic truc pe hol, în special. Dacă așezați oglinda paralel cu geamul veți obține efectul scontat.

Alegerea oglinzii potrivite

În materie de oglinzi, indiferent de cât sunt acestea de simple sau câte detalii au, trebuie alese în funcție și de celelalte obiecte de mobilier din casă.

Ca și mini ghid în alegerea potrivită a oglinzii, acestea ar trebui să îndeplinească anumite scopuri. Urmăriți criterii precum:

1.Scopul oglinzii: dacă doriți oglinzi mari în care vă puteți vedea zilnic outfit-ul din cap până în picioare, îndreptați-vă spre aceste opțiuni pe care le găsiți la DecoDepot. Una dintre aceste variante este oglinda cu picior argintiu antichizat.

Dacă vă doriți o oglindă doar ca piesă de decor, pentru a da puțină viață unui perete alb, oglinda de perete aurie sub formă de soare de la Decodepot.ro poate fi una dintre opțiuni.

2.Designul: dacă designul din casa voastră este unul elegant, cu accente de casă modernă decorată cu bun gust și rafinament, atunci oglinda Vetrario cu cercuri de la DecoDepot poate să completeze acest stil. Aceasta creează efectul de disproporționalitate. Un haos care are propria sa ordine.

3.Culoarea și materialul: în vederea culorii, poate le preferați pe cele neutre, care se asortează cu orice alt ton de culoare din jur. Dacă sunteți fan stilul vintage, potrivite sunt oglinzile de la DecoDepot aurii sau cele bej șters, care creează efectul de antichizat, de patină a timpului așezată pe obiect. Tot pentru un astfel de cadru sunt potrivite oglinzile cu marginea din lemn sau metal.

Toate acestea și nu numai sunt disponibile la DecoDepot. Accesează site-ul pentru a alege varianta potrivită pentru casă și lasă-te inspirat de decorațiunile regăsite aici.

Contact:

0771 079 952
comenzi@decodepot.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.