Cum pot banale caserole din plastic, cu capac, să facă diferența în calitatea serviciilor restaurantelor?

Cum ne alegem restaurantul la care să servim masa? Pe baza căror criterii facem selecția serviciilor celor care să ne livreze pachetele cu mâncare? Desigur că va conta tipul de meniu și prețul acestora, însă, în egală măsură contează și cum suntem serviți. Se pare că acum, mai mult ca oricând, punem accent și pe întreaga experiență culinară.

Ei bine, se pare că banale caserole din plastic cu capac sau în general tipul de ambalaj pot fi un factor de departajare. Cu alte cuvinte, vom fi atenți la aceste detalii și ne vom forma o opinie despre calitatea serviciilor pe care le oferă un anumit prestator de servicii.

Ambalajul ales, imaginea pe care un restaurant o promovează

Aviz celor din domeniu, când vorbim despre experiența culinară a unui client, trebuie avut în vedere și că acesta va fi – sau nu – impresionat de ceea ce vede. Mai cu seamă cei care au serviciul de delivery sau take-away ar trebui să țină cont de faptul că au nevoie de compensare a faptului că nu pot servi clasic, ca în restaurant. Ați observat vreodată ce atmosferă este creată într-un astfel de local? Cu muzică bună, ambient cald, plăcut, pentru că servirea mesei să fie un ritual pe care vom dori să îl mai experimentăm în acel loc. Este acel principiu conform căruia uităm diverse aspecte, însă mai greu vom uita cum ne-am simțit în anumite condiții.

Cei care livrează mâncare către client trebuie să aplice o filozofie diferită. De ce? Pentru că nu mai pot conta pe aceleași detalii, legate de muzică și ambient. Cum pot câștiga teren? Pot impresiona prin detalii. Detalii care, printre altele, pot include și tipurile de ambalaje folosite.

Alegerea unui furnizor din nișa aceasta, un mic secret al succesului

Ținând, deci, cont de cele menționate, am putea crede că este floare la ureche. Alegerea unui furnizor care să aibă mereu stoc disponibil de ambalaje premium va face ca impresia creată clienților să fie una de atenție acordată detaliilor. Totuși nu orice furnizor poate oferi produse care se ridică la înălțimea acestor standarde. În plus, este greu să ieși în evidență cu ceva nou sau aparte.

Pentru toți cei din acest domeniu o recomandare este Snick Ambalaje. Compania buzoiană livrează în toată țara și chiar și în afara ei. Deține o gamă variată de produse de tipul ambalajelor de unică folosință biodegradabile. Acestea sunt cele specifice pentru diverse tipuri de restaurante, fie că vorbim despre rotiserii, de patiserii sau despre cafenele. Așadar, de la paie la șervețele, de la farfurii la caserole, de la hârtie de copt la cea de ambalat, există diversitate.

Toate acestea pot fi achiziționate rapid și simplu, direct din pagina oficială. În plus, clienții, fie ei noi sau vechi, adică fie cei care comandă constant sau sunt la prima lor experiență aici, pot avea parte și de diverse discounturi. Acestea se aplică și în funcție de valoarea comenzii, cât și în funcție de cantitatea de produs comandată.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău
comenzi@snick-ambalaje.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.