Cultură și culturism: teatru în spații neconvenționale

Sambata 13 august, la ora 22:00, Valentin Braniste organizeaza un eveniment unic in Romania in materie de arta teatrala. Evenimentul va avea loc in sala de fitness de pe Str. Marasti nr. 14, Cartierul Tache. Detalii se pot obtine la nr de tel. 0751989810. Intrarea gratuita!

Evenimentul doreste sa aduca in cultura locala stilul nonconformist nascut in tarile occidentale de a organiza reprezentatii in spatii neconventionale (teatru in garaj, teatru in subsol, etc).

Acesta este un proiect de cultura urbana, initiat de actorul Valentin Bolat (Braniste), angajat al Teatrului Bacovia, colaborator al fostei Antena 1 Bacau si Antena 1 Bucuresti, fondator al trupei Teatru’ de Kartier.

Pe viitor, actorul bacauan intentioneza sa extinda acest concept de cultura urbana si la alte genuri, precum teatru scurt, recitaluri de poezie underground, stand-up comedy, improvizatie), proiectul dorind sa se finalizeze intr-un alt spatiu care sa devina in timp un teatru privat profesionist. Se intentioneaza ca de acum incolo acest spatiu neconventional al salii de fitness, cu o capacitatea maxima de 30 de persoane, sa gazduiasca in continuare evenimente de acest gen.

Abdomen plat in 7 zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.