Cu ce servicii vă poate ajuta o firmă funerară din România

Unele firme funerare din România vă oferă servicii de la A la Z. Inclusiv servicii de repatriere decedați.

Care sunt punctual serviciile și produsele pe care ar trebui să vi le ofere o firmă bine pregătită în acest domeniu?

Transportul trupului neînsuflețit în condiții optime, îmbălsămarea și pregătirea decedatului pentru înmormântare, servicii de repatriere decedați necesare în cazul unui deces în străinătate și servicii de catering. De asemenea, aveți nevoie de un sicriu cu toate accesoriile specifice, cruce pentru mormânt, lumânări și coroane de flori. De exemplu, firma Kirilă Funerar vă poate oferi toate serviciile și produsele pe care le-am menționat mai sus.

Serviciu de repatriere decedați

Unele firme funerare, printre care și Kirilă Funerar, oferă și serviciul de repatriere decedați. Acesta cuprinde transportul persoanei decedate din localitatea în care s-a produs decesul până în localitatea din România în care are loc înmormântarea. De asemenea, include tot ce este necesar până în momentul înmormântării: îmbălsămarea și pregătirea defunctului, documentația legală, sicriu inclus în preț. Firma Kirilă Funerar face repatrieri din întreaga Europă în toate zonele din România.

Regatul Unit: Londra, Manchaster, Birmingham, Liverpool, Doncaster, Nottingham, Northampton, etc.
Germania: Berlin, Munchen, Ulm, Frankfurt, Oldenburg
Belgia: Bruxelles, Antwerp, Charleroi, etc.
Franța: Paris, Lyon, Marsilia, Callais

Prețurile diferă în funcție de distanța care trebuie parcursă și de taxele pe care autoritățile din țara respectivă le impun.

Transportul unei persoane decedate cere condiții speciale

După cum știți deja, trupul intră în descompunere imediat după deces așa că trebuie păstrat la temperaturi cât mai scăzute. Mașinile funerare sunt dotate cu sistem frigorific și astfel trupul neînsuflețit este menținut într-o stare bună.

Îmbălsămare și pregătirea decedatului pentru înmormântare

Fiecare familie vrea să își amintească de cel drag așa cum arăta în timpul vieții. Cu asta te ajută tot firma de servicii funerare, care se ocupă de îmbălsămare. Îmbălsămarea prin proceduri speciale oferă defunctului un aspect natural, apropiat de cel cu care v-ați obișnuit.

Sicriu și accesorii

Probabil că sicriul este subiectul care preocupă cel mai tare familiile. Acestea diferă în funcție de mărime, culoare și de lemnul folosit. Bineînțeles, și prețurile sunt diferite. Un lemn mai deosebit cum este cel de stejar, este mai costisitor decât cel de plop, de exemplu. De asemenea, prețurile diferă și în funcție de mărimea sicriului. Fiecare sicriu vine cu următoarele accesorii: urzicuță (o pânză brodată care se pune peste sicriu), cearșaf de față și o cruciuliță sau o cupă (în funcție de religia decedatului).
Alte accesorii pe care vi le oferă o firmă funerară sunt lumânările pentru înmormântare și crucea sau stâlpul pentru mormânt.

Documentație legală

Firma funerară vă ajută să obțineți Certificatul de deces, Adeverința de înhumare și Ajutorul de înmormântare. Pentru cele trei documente aveți nevoie de două dosare cu acte pe care echipa de la servicii funerare le întocmește pentru voi. La Kirilă Funerar acest serviciu este gratuit.

Coroane funerare și aranjamente florale

Coroanele și aranjamentele florale pentru sicriu sunt un omagiu adus persoanei trecute la cele veșnice. Au devenit deja parte din tradiția românească de înmormântare și firmele funerare știu acest lucru.Tocmai de aceea unele dintre ele vă oferă și aceste produse la comandă. Puteți selecta florile preferate, numărul de fire pe care îl are coroana și puteți compune mesajul atașat.

Catering pentru pomană

Pachetele cu alimente au luat locul pomenilor tradiționale. Chiar dacă unele restricții s-au ridicat, multe persoane optează încă pentru pachete. Unele firme funerare dispun de serviciul de catering și vă iau de pe umeri și această grijă.

După cum am menționat și mai sus, Kirilă Funerar vă oferă toate serviciile necesare. De la repatriere decedați și până la catering, puteți beneficia de fiecare serviciu. Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.kirilafunerar.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.