Credite fără dobândă la Media Galaxy

Media Galaxy pune la dispozitia clientilor creditul cu buletinul fara dobanda si comision de acordare. Incepand de joi, 16 martie, clientii pot achizitiona produse de top din electrocomplexurile Media Galaxy, in 12 rate lunare, fara dobanda, fara comision de acordare si fara avans.

Inovator pentru piata de retail din Romania, creditul cu dobanda, comisionul de acordare si avansul zero ofera clientilor posibilitatea de a avea acces la produsele de ultima generatie, cu un minim de efort. Astfel, clientii vor plati doar pretul produsului dorit, in 12 rate lunare, fara cheltuieli suplimentare rezultate in urma acordarii creditului.

“Este o facilitate pe care o acordam clientilor nostri din dorinta de a le inlesni accesul la produsele de ultima generatie din electrocomplexurile Media Galaxi. Dorim sa venim in sprijinul clientilor nostri si sa ii scutim de plata costurilor pe care le presupune acordarea unui credit”, declara Ramona Radut, Consumer Finance Manager.

Media Galaxi

Orice client poate obtine un astfel de credit cu conditia sa fie cetatean roman, sa aiba varsta cuprinsa intre 20 si 65 de ani si un venit minim lunar de 225 RON pe luna. Pentru un credit in valoare de maxim 4.000 RON clientii nu trebuie sa prezinte decat buletinul de identitate.

Lansat in toamna anului 2004, creditul doar cu buletinul a revolutionat piata creditelor de consum din Romania. Tot ce trebuie sa faca o persoana pentru a obtine un astfel de credit este sa se prezinte la biroul de rate cu buletinul de identitate si sa completeze o declaratie pe propria raspundere.

Sursa: Amos News

One thought on “Credite fără dobândă la Media Galaxy

  • luni, 04-12-06 la 14:48
    Permalink

    as dori si o prezentare a produselor la oferta.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.